Celeb

Drámai vallomás: Magányosan éli mindennapjait Klapka Dennis

SM

2021. augusztus 12. csütörtök 11:00

Klapka György halála után a gyerekei eltávolodtak egymástól, és így négy évvel később szinte semmit sem tudnak a msikról. Dennis a Borsnak bevallotta: szerelem sincs jelenleg az életében, ám a párkeresés a Klapka névvel igencsak megnehezíti a helyzetét.

Forrás: Facebook

Klapka Dennis hosszú ideje semmit nem tud testvéreiről, kölcsönösen nem érdeklődnek egymásról.

Abszolúte nincs kapcsolatom a családommal. Az idejét nem tudom megmondani, mikor beszéltem a testvéreimmel utoljára. Azt gondolná az ember, a szülő halála összetartja a gyermekeket, de nálunk nem így van. A lehetőség és az anyagi háttér adott lenne pedig a találkozásra, de egyikünket sem érdekli, hogy a másik mit csinál. Tiszteletben tartom, hogy ők ezt akarják, nem zaklatom egyiküket sem – mesélte érdeklődésünkre.

Nem csak család, hanem kapcsolat nélkül, magányosan éli az életét Dennis. Tavasszal szakítottak szerelmével, és bár vágyna társra, picit sincs könnyű helyzetben.

Sajnos az utóbbi években nincs szerencsém. Vágyom a boldogságra egy őszinte hölgy személyében. Lehet ideálokat formálni, de egy kapcsolatot a belső tud egybentartani. Fontos a megbízhatóság, a szeretet, hiszen a test egy idő után öregszik, elcsúnyul. A szerelem is hozzátartozik az élethez, és semmi mással nem lehet helyettesíteni. Lehet pénze az embernek, hobbija, de azt az érzést, amikor átölelsz valakit, nem lehet kárpótolni – mondta őszintén.

Próbálkozott már társkeresőn is ismerkedni, de több szempontból is komoly nehézséget jelent számára, hogy Klapka György az édesapja.

Sokan azt hiszik, hogy milliárdos vagyok édesapám után, így a Klapka névvel nem könnyű az ismerkedés. Sokan visszaéltek már a bizalmammal is emiatt. Volt olyan barátnőm, aki kölcsönkért kisebb-nagyobb összeget, miután a kapcsolat megromlott, a pénzt soha többé nem láttam. A szerelem elvakítja az embert, hajlamos a naivitásra, sajnos velem is megtörtént – jelentette ki.

Dennis korábbi munkahelye megszűnt, a pandémia sem segített az álláskeresésben, most azonban abban bízik, hogy sikerrel jár.

Annak ellenére, hogy milyen komoly problémák vannak a világban, szerencsére én megúsztam. Jelenleg munkát keresek, a korlátozások beszüntetésével a lehetőségek megnyíltak. Olyan állást szeretnék, ahol kamatoztatni tudom a kommunikációs képességeimet, akár három nyelven is. Az üzleti véna a mi családunkban az ereinkben folyik, hiszen apu is egy szép vállalkozást tudott felépíteni, és a húgom is bizonyította ezt, amikor ő vette át a vezetést. Hiszem, hogy én is képes vagyok ilyen felelősségű munkára, és egy cég felfigyel rám – mondta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb szövetségest talált Putyin a Nyugat ellen

vg.hu

Ingyenesek lesznek a menstruációs termékek a közintézményekben

life.hu

Ismerőse tálalt ki Berki Mazsiról: "Már fel sem veszem neki a telefont"

mandiner.hu

Óriási mértékű haderőfejlesztést hajtanak végre a lengyelek

metropol.hu

Vár a szerelem, ezt ígérik a csillagok a Mérlegnek

mandiner.hu

Német lap: Miközben Európában kétségbeesetten keresik, hogyan jussanak más úton gázhoz, Magyarország még több gázt kap

mandiner.hu

Olyan nukleáris rakétát villantott Amerika, amivel Moszkvát és Pekinget is elrettentheti

lakaskultura.hu

Látóhatáron a tenger: ilyen egy modern, letisztult nizzai lakás

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

borsonline.hu

Eladta luxusvilláját Korda György és Balázs Klári, elárulták, mennyi rezsit fizettek korábban

borsonline.hu

Öt éven keresztül mérgezte a 7 éves Oliviát az anyja, végül belehalt

borsonline.hu

Cellatársai öltek meg egy rabot a Kozma utcai börtönben

További cikkek

DÖGÖS

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

Család

Kozso lányának vallomása: Apukámmal nem alakult ki igazi apa-lánya kapcsolat