Celeb

Egy hónap, két tragédia: Laky Zsuzsi és férje Gödnél és a balatoni kamaszok halálánál is jelen volt

Bors

2021. augusztus 25. szerda 19:25

A csinos modellre és férjére igazán rájár a rúd, hiszen az elmúlt szűk egy hónapban két halálos kimenetelű tragédiánál is jelen voltak. Alig egy hónap telt el azóta, hogy Laky Zsuzsi és családja Balaton-parti pihenése rémálommá, ugyanis közvetlen közelről látták a Balatonba fulladt testvérpárt, a napokban pedig férje segített a Gödnél vízbe fulladt nő keresésében.

Laky Zsuzsi július végén osztotta meg követőivel, hogy rémálommá vált Balaton-parti családi nyaralásuk, az egykori magyar szépségkirálynő ugyanis közvetlen közelről látta, amint vasárnap egy testvérpár belefullad a Balatonba.

Egy hónapja volt az első

Mint ahogy mi is írtuk róla július végén, két fiatal fiú, egy 13 és egy 17 éves gyerek fulladt a Balatonba a Fonyódhoz tartozó Alsóbélatelep egyik szabadstrandján. A jászberényi gyerekek a szüleikkel és kisebb testvérükkel utaztak a tóhoz, a tragédia a családi nyaralás első napján történt. 

„Annyi érzés kavarog bennem, és úgy éreztem ezt szeretném megosztani veletek! Tegnap a kis családunkal voltunk strandolni Bélatelepen. Nagyon kellemes volt a víz, a nap sem tűzött annyira, minden adott volt, hogy jól érezzük magunkat. A két lányom sellő üzemmódba kapcsolt, és többet voltak a víz alatt, mint a felszínen, természetesen a szüleim és én is szemmel tartottuk minden mozdulatukat. Kicsit később arra lettünk figyelmesek, hogy négy mentőhajó köröz nem messze tőlünk, majd jön egy mentőhelikopter is. Éreztem, hogy nagy a baj, amikor a mentőhelikopter felszállt és felváltotta azt egy másik rendőr. A gyerekeim is aggódva nézték a történeteket. Szörnyű volt ezt megélni és látni azt, hogy milyen gyorsan múlhat ki egy élet” – írta közösségi oldalán július végén.

A gödi tragédiánál is jelen voltak

A napokban újabb tragédia részese volt Laky Zsuzsi férje, Guszti. A szerelmesek tragédiájáról mi is beszámoltunk, a 22 éves lány és párja baráti társaságukkal mentek kirándulni, Gödnél vízre szálltak, a felfújható csónakjuk azonban beborult a vízbe, mint kiderült a vízbe borult férfi Gusztinak köszönheti életét, de sajnos a fiatal lányt már nem tudta megmenteni. Gusztit egy komment „buktatta le”, amit a Story magazin vett észre Dér Heni egyik posztja alatt.

Sajnos azóta sem sikerült még feldolgozni. Elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni! Akikkel együtt jöttek, még sem próbáltak segíteni nekünk!? Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből! A társasága mintha mi sem történt volna, szórakozott tovább!? Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat pedig nagyon, de sajnos nem fogják!” - írja csalódottan Guszti. 

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

23 éves focista halt meg a Ferihegyi úti ütközésben

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

vaol.hu

Csúsztak az utak, havazott is - Sok a baleset Vas megye útjain

origo.hu

Porszívó és légtisztító egyben

origo.hu

Kiderült, hol a legkelendőbbek a minigarzonok

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó