Celeb

Még évekig folytatódhat a háború közöttük – Hódi Pamela elbukta a pert Berki ellen

Bors

2021. augusztus 17. kedd 05:00

Nem szűnik a feszültség Hódi Pamela és Berki Krisztián között. Az édesanya újra bírósághoz fordult, miután elvették az izomceleb jogsiját, hogy hivatalosan is eltiltsák Berkit attól, hogy az autójával iskolába vigye a lányát. A Borshoz eljutott információk szerint Pamela kérelmét a bíróság elutasította.

Forrás: BORS

Bár úgy tűnt, szakításuk után az elmúlt években rendeződött az egykori Fradi-vezér és Hódi Pamela kapcsolata, a bíróság által korábban jóváhagyott közös megállapodást mindketten elfogadták és betartották. Berki először hétvégi apukaként állt helyt, később pedig heti felváltásban nevelték a gyermeküket. Egészen addig, amíg közúti veszélyeztetés miatt nemrég bevonták Berki jogosítványát. Ekkor Pamela újra bírósághoz fordult. Az édesanya ideiglenes intézkedés iránti kérelmet terjesztett elő, melyben azt kérte: Berkit tiltsák el attól, hogy autóval Natikát iskolába vigye. A lapunkhoz eljutott dokumentumból kiderült, a bíróság a kérelmet elutasította.

Tisztázta a helyzetet

A Bors megkereste Berki Krisztiánt, aki meglepődve fogadta hívásunkat, és megerősítette, valóban pontot tett a bíróság az ügy végére. A híresség ugyanakkor biztos abban, hogy nem utoljára vendégeskedik a bíróságon volt párjával.

Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban csupán szomorú a feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el… A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség! Hangsúlyozom: semmilyen körülmények között nem sodornám veszélybe a lányomat és nem igaz, hogy agresszívan vezetek. Csak akkor fogok újra volán mögé kerülni, ha visszakaptam a vezetői engedélyem. Addig is, ha Natikát iskolába akarom vinni, vagy bárhová, nyugodtan vihetem taxival, sőt BKV-busszal is! Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy Mazsinak van jogosítványa, így mellé bátran beülhetek a lányommal. Ezt nem tilthatja meg nekem Pamela, amellyel a bíróság is egyetértett – mondta ingerülten.

Fáj, hogy még mindig itt tartunk. Pamela az anya és az apa viszonyhoz nem méltó dolgokat kíván ráerőltetni a bíróságra, miközben én próbálom a gyermekem fejlődését előmozdítani minden cselekedetemmel. Igen, az előző kapcsolatom idején valóban hatvan perces apuka voltam, de ma már nem így van! Igenis a részese akarok lenni a lányom felnőtté válásának, nem csak a tartásdíjat szeretném fizetni – jelentette ki.

Lánya érdekeit nézi

Ennek az ügynek most pont került a végére, de még mindig van, amiben nem értenek egyet. Mint azt Berki mondja, ha muszáj lenne, a szülői felügyeleti jogairól is lemondana, de Natikáról sosem.

Láttunk már olyan viszonyt is, ahol a gyermek nem kíváncsi a szülőjére, ha így lenne, ezt el kellene fogadnom. De nálunk teljesen más a helyzet. Natinak pont az a kívánsága, hogy ugyanannyi időt tölthessen nálam, mint az édesanyjánál. Ha drogos, alkoholista vagy munkanélküli földönfutó hajléktalan lennék, akkor talán még el is kellene fogadnom, hogy tiltja a gyermekét az apjától.

Már nyolcéves a kislányunk, és el tudja dönteni, mit szeretne. Lehetne itt egymás ellen vagdalózni, de mindkettőnknek elsősorban Nati érdekét kellene néznünk

Berki nyert

Hogy mi vezet a végtelennek tűnő harchoz, nem tudni. Berki Krisztián arra is föl van készülve, hogy újra és újra bíróság elé áll gyermekéért. Úgy véli, a közös szülői felügyelet elsődleges pontját továbbra is be kell tartaniuk, és kötelességük kislányukról mindent egyeztetni.

Két dologról tudunk az ítészek előtt beszélni, a láthatásról, a szülői felügyeletről és a tartásdíj mértékéről. Az egyébként egy érdekes kör lenne, ha én kapnám meg Natika felügyeletét…

Örülök, hogy a bírónő a bizonyítékok és az elmondások alapján látta a valóságot, és mindent megtett, hogy emberi oldalról közelítse meg a kérdést, vagyis nem korlátozza a láthatási jogaimat

– fűzte hozzá Berki, aki nem érti, miért nem telhet el úgy egy év anélkül, hogy az édesanya bíróságra citálná őt.

Sértődésből, pökhendiségből támad. Sajnálom, hogy Hódi nem akar végre nyugalmat, vagyis egyszer és mindenkorra megegyezni velem

– tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152765_auto_resized.jpg
origo.hu

Dzsudzsák Balázs meglepte Szalai Ádámot a meccs után: tíz év közös út ért véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8872_resized.jpg?avcount=1664274308
vg.hu

Németországnak rengeteg földgáza van, mégsem termeli ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15153369_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Meghosszabbodhat a fiatalok SZJA-mentessége – itt az új családtámogatási intézkedés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149879_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Elolvadunk, hogy néz Fördős Zére Rácz Jenőék kislánya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15151959_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Javaslatcsomagot készít a cseh elnökség a tagállami vétó eltörlésének ügyében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8873_resized.jpg?avcount=1664274308
magyarnemzet.hu

Szalai Ádám a kritikát is megköszönte – videón a teljes beszéd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149448_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Izgalmas megoldások, különleges végeredmény: falpanelek a lakásban, 1. rész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152331_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási botrány a királyi családban: Harry és Vilmos keményen szembement apjukkal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15152332_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Borzalmas tragédia történt Körösladánynál: Egy ember meghalt, nyolcan megsérültek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15151480_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Egyetlen ítélet sem adhatja vissza a gyermek ártatlanságát” - Egy edzőcipőért cserébe adta el hatéves kislányát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15150999_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Felfoghatatlan: 11 éves kislányt gázolt el a vonat Gyürén, direkt lépett a szerelvény elé

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/r5gtrEf66E3OEp8JoKTKLg0FBK53SxttWzJPHGnicHw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxM2I1M2I0OWExODRiOGFiYjI3Y2Y3ZjE4ZDVlNDdk.jpg
Szexi

Mellét a kamerába nyomva rázza Tolvai Reni