Celeb

Őszintén bevallotta: Gryllus Dorka 49 évesen az arcplasztikát fontolgatja

Bors

2021. augusztus 9. hétfő 19:30

Az egzotikus külsejű Gryllus Dorka egyike a legszebb magyar színésznőknek. Bár a megjelenését illetően nincs oka panaszra, nem zárkózna el az arcplasztikától.

A Lilu Youtube csatornáján látható sminkelős videóban szóba került, hogy egy színésznő számára 50 fölött alig van szerep, amit eljátszhatna. Dorkát, aki 48 éves adott életet második gyermekének egy időben rengetegen keresték divatfotózások kapcsán, aztán ezek a megkeresések hirtelen kezdtek elmaradni. Amikor kijött egy új filmje, arra számított, hogy sokan felhívják ennek kapcsán, de nem így történt. Szerinte ez azért van így, mert már nem elég fiatal és csinos.

„Ha lenne időm, egy évig csak arctornát csinálnék, mert az tényleg látványos eredményt hoz. Meg azt értem, hogy itt elvágják és felhúzzák, és akkor jól néz ki. Azt látom, hogy az jól néz ki, akiknek így felhúzzák az arcát”­ – magyarázta Lilunak, aki megkérdezte tőle, hogy ő is megcsináltatná-e a sajátját, mire azt válaszolta, hogy elképzelhetőnek tartja.

 „Az, hogy belenyomnak valamit, ami valahol felszívódik, és egyszer majd lecsúszik, ó nem, köszönöm szépen. Ez már ki van próbálva, érted? Abból még senkinek nem lett baja, hogy felvarrták az arcát. A műsorvezető egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy a színésznő bejelentkezik egy plasztikai sebészhez, majd azt mondja, Gryllus Dorka vagyok és arcplasztikát szeretnék. „Az én rendszeremben van, amin látom, hogy van értelme, meg van, ami hülyeség.” Dorka hozzátette, hogy Rilke, aki egy osztrák költő volt azt mondta, a szépség a gyötrelmek kezdete.

Az édesanyja sem szerette, ha azt mondták neki, hogy szép. „Nagyon korán elkezdett ezzel harcolni, hogy ez nem fontos, hogy ez nem érdekes. Nem is tudtam ezt úgy kihasználni, mert… sőt, talán inkább idegesített így fiatal koromban, hogy nem tudok kitörni ebből, hogy nem látnak mást belőlem, tudod, csak ezt, akkor aztán kérdés, ha ez eltűnik, marad-e valami, amit lehet még látni.

Gryllus egyébként a BBC Baptiste című sorozatában egy török származású magyar rendőrnőt játszik. A szereplőválogatás során azt hitte, nem ő kapja majd meg a szerepet, hanem valamelyik jóval fiatalabb kolléganője, de végül nem így lett.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Elpusztult a világ legidősebb hím gorillája

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Női kézilabda: Kovacsics Anikó, az FTC irányítója gyermeket vár

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek