Celeb

Gönczi Gábor: Otthagyom az élő adást, ha elindul a szülés

Bors

Létrehozva: 2021.08.03.

Gönczi Gábor második gyermeke bármikor megszülethet. A szülők már alig várják, hogy a karjaikban tarthassák a kislányukat, s igyekeztek mindenre felkészülni.

Forrás: TV2

Gönczi Gábor nem most fog először apai örömök elé nézni, azonban a Borsnak elárulta, hogy már nagyon izgatott és alig várja, hogy újra átélje ezt a csodálatos élményt.

Készen áll

A felesége várandósságát illetően minden a legnagyobb rendben van, genetikai vizsgálatokat is végeztek, hogy biztosak legyenek afelől, kislányuk teljesen egészséges. A TV2 Tények műsorvezetője lapunknak elmondta, készen van a babaszoba és úgy érzi, lélekben felkészült a kislányuk érkezésére.

Minden a legnagyobb rendben van, most már bármelyik pillanatban úgy dönthet a kislányunk, hogy elindul hozzánk. Apás szülést szeretnénk, mindképpen bent leszek a feleségem mellett, amikor világra hozza a picit. Mindegy, hol vagyok éppen, ha hívást kapok, azonnal indulok. A feletteseimmel megbeszéltem, hogy ha netán élő adás közben jön a telefon, hogy megindult a szülés, azonnal kiszaladok a stúdióból és rohanok a feleségemhez – kezdte Gábor, aki a feleségével együtt a természetes szülés hívei, reményeik szerint így jöhet világra a baba.

Nagyon izgatottak

Persze nem Gábor az egyetlen a családban, aki tűkön ülve várja a pici érkezését. Amint lehetőségük adódott erre, a kislányuk arcát meglesték többdimenziós ultrahangon keresztül.

A kisfiunk Áron is nagyon izgatott, folyton rajzol, sok szép alkotást készített már a kishúgának és gyakran lerajzolja őt – tette hozzá a büszke édesapa, aki a várandósság alatt hozzászoktatta fiát  gondolathoz, hogy kishúga és nem kisöccse születik majd, ugyanis Áron sokáig csak fiúként tudta elképzelni születendő testvérét.

Ildivel mindketten egyetértettünk abban, hogy a pici nagyon hasonlít Áronra, amikor még ő volt a pocakban. Rengeteg közös vonásuk megegyezik, persze nem lehetünk biztosak abban, hogy hasonlítani fognak egymásra, hiszen a kisfiam arca is rengeteget változott az évek során.

Szülési szabadságra megy

Gábor elmondta, hogy a kislánya érkezését követően a feleségével együtt szülési szabadságra megy, így néhány hétig segíthet a baba körüli teendőkben. A Smile Rock Circus frontembere emiatt egy ideig nem vállal fellépéseket sem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek