Celeb

Kaotikus nyaraláson van túl Erdélyi Mónika

Bors

Létrehozva: 2021.08.19.

A műsorvezető Törökországban nyaralt, ám nem várt kalandokat kellett átélnie. A pihenés alatt megbetegedett, és az erdőtűz is ekkor tombolt a környéken.

Erdélyi Mónika családjával Törökország csodálatosan szép részén, Antalya tartomány, Belek városában töltötte a nyár közepét. Kétséges volt az elindulásuk, hiszen a hírekből ők is értesültek az erdőtüzekről.

– Körülbelül az indulásunk előtt két nappal tudtuk meg, hogy tűz van a környéken, és megijedtünk. Természetesen felhívtuk az utazási irodát, ahonnan megnyugtattak minket. Azt válaszolták, hogy igazából nincs semmi probléma, a megszokott módon indulnak a repülőjáratok és a működnek a szállodák is. Ha esetleg a szállásunk veszélybe kerülne, akkor majd átköltöztetnek egy másikba – idézte fel a Borsnak Erdélyi Mónika.

Füstfelhő szállt az égen

A műsorvezető az üdülőhelyre érkezve valóban nem tapasztalt semmi szokatlant. Csak amikor az egyik szállodából a másik költöztek, akkor látták a füstfelhőt az égen. Ám a tűzvészből a városban és tengerparton nem vettek észre semmit.

– A tűzvész messze volt tőlünk, a hegyek mögött: Manavgatnál, amit Zöld Kanyonnak is hívnak. Most nem is tudtunk oda kirándulni, pedig két éve, amikor voltunk láttuk, hogy mennyire gyönyörű, tényleg zöld ott a víz. Viszont a környéke most tényleg leégett. Közvetlen veszélyben nem voltunk, azonkívül pontosan tudtuk, hogy az Antalya-i részt gyakorlatilag már eloltották – mesélte a tapasztalatait Mónika, aki felidézte, hogy már a megérkezésük sem volt problémamentes. Az utazás után még három órát kellett várniuk, mire megkapták a szobát. Ám az csak négyágyas volt, és ők öten voltak.

– Villámgyorsan kaptunk ugyan egy másik szobát, de közben a személyzet egyik tagja össze-vissza kalauzolt bennünket, amikor éttermet kerestünk. Végül minden rendeződött, de addigra már eldöntöttük, hogy át szeretnénk menni egy másik szállodába.

Először jó ötletnek tűnt

Az ötletet sikerült is kivitelezni, és először nem tűnt rossz választásnak. Ugyanakkor egy nap után kitűnt, hogy ez bár ugyanúgy öt csillagos szálloda és még elegánsabb is, de sokkal egyhangúbb és unalmasabb, mint a másik.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk érzése fogalmazódott meg bennünk. Egy napra kipróbáltuk az új szállodát, de végül mégiscsak visszatértünk az előzőbe, mert hatalmas csúszdaparkkal rendelkezett, és a szórakozás szempontjából is élénkebb volt– emlékezett vissza Mónika, akit lelkileg megviselt a költözéssel járó hercehurca. Ám kijutott neki a fizikai tehertételből is. A kéthetes nyaralás alatt ugyanis megbetegedett. Lázas ugyan nem volt, de rettenetesen megfázott és köhögött.

– Egy percig sem merült fel bennem, hogy koronavírus-fertőzésről lenne szó. Elkövettem azt a hibát, hogy közvetlenül a medencéből mentem be az épületbe, és ott olyan erős volt a klíma hidege, mintha az Északi-sarkon lettünk volna. Éreztem is, hogy ebből baj lesz. A többiek is megfáztak, de csak enyhén. Egyébként mindannyian be vagyunk oltva. Még az indulás előtt tesztet is készítettünk – fűzte hozzá a műsorvezető, aki a nehézségektől eltekintve nagyon élvezte a családjával töltött időt a csodálatos tengerparton, a kristálytiszta tenger mellett.

Külön örömet jelentett számára a hajókirándulás, és a Land of Legends Park nyújtotta szórakozási lehetőség, például az esti felvonulás és show műsor.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158572_auto_resized.jpg
origo.hu

Elképesztő hír érkezett a hatalmas magyarországi gázmezőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714043110
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153341_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159467_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27428_resized.jpg?avcount=1714043110
origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161481_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő