Celeb

Nagyobb a baj, mint eddig gondolták: szörnyű diagnózist kapott baleset után Bodrogi Gyula

Bors

2021. augusztus 30. hétfő 11:30

Másfél héttel balesete után fordult csak orvoshoz Bodrogi Gyula. A vizsgálatok igazolták, komoly sérülést szenvedett, a Kossuth-díjas színművésznek elrepedtek a bordái. Fájdalmai napról napra csökkennek, és alig várja, hogy újra száz százalékosan teljesíthessen.

Forrás: Olajos Piroska/smagpix

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, a múlt hét előtti csütörtökön munkahelyi baleset érte Bodrogi Gyulát. A Nemzeti Színház művésze a színpadon, próba közben egy dobogóról zuhant le. A művész a jobb oldalára esett, emiatt a válla, a bordái és a csuklója is zúzódott. A látványos esést követően a teremben tartózkodókban meghűlt a vér, azonnal mentőt akartak hívni a 87 éves színművészhez, aki elutasította az orvosi kezelést, inkább hazament, hogy az otthonában lábadozzon. Sok időt azonban nem adott magának, szerettei tanácsa ellenére azonnal folytatta a munkát, és másnap már forgatni ment. Fájdalmai azonban nem múltak, és a baleset után másfél héttel mégis orvoshoz fordult. A vizsgálatok sajnos nem jó eredményt hoztak.

Szerdán végül mégiscsak felkerestem az orvost. A panaszaim miatt megröntgeneztek és megultrahangoztak: kiderült, hogy elrepedtek a bordáim – kezdte a Borsnak a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, aki szerencsére fájdalmai ellenére nem veszítette el a humorát. 

Kaptam ott dicséretet is, de ki is kaptam az orvostól, amiért nem kértem azonnal segítséget – mondta.

A színművész szó nélkül tűrte a fájdalmait, és egy pillanatra sem gondolt arra, hogy lemondja a munkáit.

– Napról napra, óráról órára és percről percre jobban vagyok. A gyógyulás egy lassú folyamat, azt mondták az orvosok, hogy legalább még két hét, mire jelentős javulás állhat be, és már nem kell magam csökkentett üzemmódban tartanom. Az a lényeg, hogy már jó úton haladok. Bár így sem álltam le a munkával, de ahhoz, hogy a fájdalmain teljesen elmúljanak, még türelemre van szükség. Míg az elején több fájdalomcsillapítót kellett szednem, most már egyre kevesebb tablettához kell nyúlnom. Az egy ilyen dolog, ami megrepedhet, az meg is reped – jelentette ki a legendás színész, aki azt is elárulta, furcsa felfedezést tett a napokban.

– A világon mindennek előbb-utóbb vége van. A dobogónak is. Aki ezt nem veszi tudomásul, az nagyon nagyot esik – mondta.

Bodrogi Gyula sokakat megijesztett balesetével, rengetegen aggódtak állapota miatt. Legnagyobb támasza, segítsége mégis Vass Angéla, akivel már 43 éve él boldog párkapcsolatban. 

Angéla mindent megtesz értem, gondoskodik a gyógyszereimről, masszíroz, simogat, hogy mielőbb felgyógyuljak. Minden pillanatban a kívánságaimat lesi. Bár nincs könnyű dolga az ételek tekintetében, mert enni nem szeretek, főzni pedig annál inkább – mesélte érdeklődésünkre.

Bár egy bordarepedés komoly pihenést kívánna, a színművész nem vállalt egy percnyi kényszerpihenőt sem.

Az elmúlt hétvégém most teljes egészében szabad volt, így főleg a gyógyulásra, a pihenésre koncentráltam. Rá kellett készülnöm erre a hétre, mert komoly feladatok várnak rám, ahol a tőlem megszokott üzemmódban szeretnék teljesíteni.

További cikkek

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: nézni is borzalmas – a nehézsúlyú UFC-bajnok „ott” ütötte meg a Jackass sztárját

ripost.hu

Ezüsthajnak becézik: már 13 évesen őszült az erdélyi "csodalány"

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

beol.hu

Bejelentették a Fidesz Békés megyei képviselőjelöltjeit

nemzetisport.hu

Női kézi: hosszabbított norvég válogatott kapusával az ETO

vg.hu

Romkastélyok és luxuspaloták eladósorban

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett, öngyilkos lett az ismert színész

mandiner.hu

Elkezdődött az oltási kötelezettség parlamenti vitája Németországban

vg.hu

Jótékonykodásra is fordít vagyonából Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

origo.hu

Forradalmi döntés született, az egész világon elkezdődhet a repülő autók korszaka - videó