Celeb

Dráma a Totem forgatásán – Enyhe agyrázkódást szenvedett Novák Zalán

Bors

2021. augusztus 24. kedd 11:30

Vasárnap indult el a TV2 új, saját fejlesztésű műsora, a Totem. Már az első epizód is drámaira sikeredett, hiszen a Szarvasok csapatának instruktorát, Novák Zalánt baleset érte. A tegnap esti epizódból megtudtunk, hogy szerencsére nem történt nagy tragédia, de Zalán lapunknak elárulta, hogy hosszú másodpercek estek ki neki az ütés következtében.

Majdnem tragédiával végződött a Szarvasok csapatának első kincskeresése, amikor majd 4 méter magasból szakadt egy faág a csapat instruktorának, Novák Zalánnak a fejére. A volt Exatlonos szerencsére megúszta egy enyhe agyrázkódással és szinte azonnal tudta folytatni a csapattal az utat, de az eset megmutatta, hogy a Szarvasok mennyire nem tudnak még együttműködni.

Teljesen kiestek a dolgok. Enyhe agyrázkódást kaphattam, másodperceken keresztül nem tudtam, hogy hol vagyok és mi történhetett. De szerencsére csak egy nagyobb ütést kaptam, így a stábbal lévő orvos gyors vizsgálata utána kérésemre azonnal folytathattuk az utunkat – mesélte lapunknak Zalán, aki nem is maga miatt aggódott a leginkább, hanem a csapatáért.

Bárki lehetett volna, akire rászakad az ág. Úgy vagyok vele, hogy inkább én kapjam, mint bárki a csapatból, hiszen nekem az a feladatom instruktorként, hogy elérjem, hogy biztonságban érezzék magukat a játékosok – mondta, majd azt is elárulta, hogy a probléma fő oka az volt, ahogy az első két epizódból is látszik, hogy a csapatában mindenki vezéregyéniség. Ebben rejlik a csapata erőssége és egyben gyengesége is.

Itt mindenki vezető szeretett volna lenni, így lehetetlen volt őket szabályozni. Egy ilyen eset után se szólhattam volna rájuk, más módszerekkel kellett őket csapattá kovácsolni – tette hozzá Zalán, aki a módszereiről még nem rántotta le a leplet, hiszen ezt megtudhatjuk majd a Totem következő részeiből.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Olyan nyelvleckét kaptam egy német pasitól, hogy míg élek, nem felejtem el

hirtv.hu

Lefejelte a vásárlót, aki csak a dohányboltba akart bemenni - videóval

szon.hu

Sajnos ez történt az Északi körúton! Súlyos sérülésekkel szállították kórházba!

origo.hu

Remekelt az iPhone 13 széria, újra az Apple a legnagyobb okostelefon-gyártó

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

mandiner.hu

Elemző: Azt hazudták pénteken, hogy meg lehet tartani április 3-án a baloldali népszavazást

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: új és szokatlan ismeretségek, váratlan szerelmek tűnhetnek fel a hétvégén

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában