Celeb

Kitört a botrány: cserbenhagyta közönségét ByeAlex, szétszedik a kommentelők

Bors

2021. augusztus 23. hétfő 09:30

ByeAlex és zenekara technikai okokra hivatkozva nem tartotta meg szombati bánki koncertjét. Hiába kért bocsánatot Alex, a rajongók és a közönség cserbenhagyásként élte meg a történteket. A közösségi oldalán támadtak az énekesnek.

Mintegy kétezren várták hiába a Bánki-tónál szombaton a népszerű énekest: ByeAlex az utolsó pillanatban lemondta a koncertjét. Közösségi oldalán azt írta, hogy a technikai feltételek nem voltak megfelelőek számukra, ezért nem tudtak volna olyan minőségben játszani, amit maguktól elvárnak.

Mivel közvetlenül előttük a New Level Empire zenekar koncertezett és számos más sztár is fellépett a Víziszínpadon, a résztvevők nem érték be ennyivel. Az énekes bejegyzése alatt elszabadultak az indulatok, hiányolták, hogy Alex a helyszínen a szemükbe mondja az okokat.

Azért a rajongók, akik órákat várnak rád, megérdemelnék, hogy odaállj eléjük. Ha technikai ok volt, annyit még lehetne tenni, hogy odaállj és elmondd! Addig is látnak! Esetleg egy-egy fotó! De legalább nem cserben vannak hagyva – írja egy dühös követő, de akadt olyan is, aki a történtekről már több részletet árult el.

“Technikai körülmények” amire hivatkozott 15 perccel a kezdés után. (Holott órákkal korábban itt sétált a helyszínen.) Letakartatta a muskátlikat, mert nem lehetnek virágok a színpadon, a nézőtéren ültek, állniuk kellett volna, a színpad oldalról nem volt elfüggönyözve, látszottak a Bánki-tó fényei, nem érvényesültek volna a színpadi fények – olvasható a bejegyzés alatt.

A váratlan lemondással kapcsolatban a Bors megkereste ByeAlexet is, aki érdeklődésünkre röviden reagált.

Annyi technikai követelménynek nem felelt meg a helyszín, amit már nem lehetett elengedni. Több száz koncertet adtam már életemben, és soha nem mondtam le egyetlen rendezvényt sem, de ezt muszáj volt – nyilatkozta az énekes.

A Bors a rendezvény szervezőjét, Bánk Község Önkormányzatát is megkereste. Közleményükben úgy reagáltak, hogy voltak a ByeAlex-szel kötött szerződésben olyan feltételek, amelyeknek Bánk objektív okok miatt nem tudott megfelelni. „Azt ígérjük, hogy tanulunk az esetből, és még az eddiginél is körültekintőbben fogjuk szervezni a Bánki Nyár programjait” – írják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb európai országot fenyegetett meg Ukrajna

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

borsonline.hu

Hét városból rohantak a tűzoltók Magyarbánhegyesre, hatalmas a baj

hirtv.hu

Szörnyű dolgok kerültek napvilágra, ezt már senki sem fogja eltűrni Meghan Markle-nak

ripost.hu

Megszólaltak a szemtanúk: UFO üldözött egy amerikai bombázót

borsonline.hu

Súlyos következménye lett Szabó Zsófi és Shane Tusup balhés szakításának

travelo.hu

Ilyet még nem láttál: Használt maszkokból készülnek köztéri bútorok Portugáliában

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Most jelentették be: áramkedvezményről döntött a kormány, ők a jogosultak

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!