Celeb

Így ért véget a háromnapos lagzi: Majka Dundika nélkül távozott az esküvőről

Bors

2021. augusztus 30. hétfő 05:00

A három naposra tervezett gigalagzi még vasárnap délben is tartott, a meghívott vendégeknek nem akaródzott hazamenni. Majka és a felesége azonban, mintha külön kocsival hagyták volna el a helyszínt...

Elcsigázott felszolgálók szállingóztak haza vasárnap délután három óra tájban a szekszárdi Bodri pincészetből, ahol – mint arról a Bors elsőként beszámolt – háromnapos lagzit tartott Majka és Dundika. Majorosék lakodalma péntektől kezdve egészen vasárnap délutánig tartott. 

A végtelen buli után persze nem csak a személyzet volt fáradt, a meghívott vendégek is szokatlanul lassú mozdulatokkal pakoltak a luxuskocsijaikba, hogy elinduljanak Budapest felé. Egyedül Artúr maradt friss. A fehér szeretetgombóc Majkáék ölében aki, ahogy elfordultak a gazdái szökésnek eredt, rohangálásba kezdett a hatalmas birtokon.

Az idilli csendet Majka ideges hangja törte meg: ”Artúr!” – üvöltötte, de a boldogan szaladó kis kedvencet ez egy cseppet sem érdekelte, tovább szaladt. Az összepakolás a friss házasoknak egyébként is lassan ment, látszott, hogy kimerítő napokon vannak túl.  

A pénteki érkezést és visszafogott italozást követően, az esküvői ceremóniára szombaton délután került sor, amit egy hatalmas partival ünnepelték Majkáék. A násznép tagjai között feltűnt Pápai Joci, Tilla, Ördög Nóra és Nánási Pál, Curtis és Holdampf Linda stylist is.

A hírességek között egyértelműen Tilla volt a legaktívabb a a közösségi oldalain, az Instagramra feltöltött fotóiból megtudtuk, hogy volt hajnalig tartó tánc, a menyasszonyi ruha nagyon szép volt, Majka esküvői öltönye viszont nem nyerte el egyöntetűen mindenki tetszését. Azt is Tillától tudjuk, hogy vasárnap még after partit rendeztek, ahol ugyan már csak narancsleves poharakat emelgettek, így is kitűnő volt a hangulat. 

Az elcsigázott násznépet egyébként nem csak lapunk munkatársai látták. Egy hetven körüli házaspár – talán helyiek – érkeztek a helyszínre. Vadásztávcső volt náluk, nem bíztak semmit a véletlenre, az apartmanokkal szemben lévő, mesterséges tó gátján állva leselkedtek a hírességek után.

Hiába no, nem mindennapi dolog, hogy a Tolna megyei településen ennyi híresség forduljon meg, ráadásul egyszerre. Majkáék négy óra előtt ültek végül autóba – Artúrral együtt – és hagyták el a helyszínt. Az nem derült ki, hogy egy kocsiban ültek-e, mert Dundika rejtélyes módon nem ült az anyósülésen...

Még több fotót nézegetne? Itt meglesheti, milyen volt Majkáék álomesküvője.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

vg.hu

Jó ötletnek tűnt, de pénze 95 százalékát elbukta a fizetését bitcoinban kérő sztársportoló

ripost.hu

Kitört a celebháború: Kulcsár Edina új pasija keményen beszólt Alekosznak

hirtv.hu

Brutális, ami az ország felé tart: ebben nem lesz köszönet

zaol.hu

Piros bikiniben pihent a jakuzziban a hévízi szépség

nemzetisport.hu

Gyász: Nem térek magamhoz – Berki Krisztián Csollány Szilveszter haláláról

vg.hu

Nyolc éve fekszik kórházban műtéti fertőzés miatt a lánya, 100 millió forintra perli a kórházat

ripost.hu

Győzike nem tud leállni: Most G.w.M-nek üzent egy cifrát

borsonline.hu

A féltestvérem volt – lesújtotta Csollány Szilveszter halálhíre az olimpiai bajnokot

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben