Celeb

Weisz Fanni a válás után: Örülök, hogy anya küzdött értem

Bors

Létrehozva: 2021.07.27.

Végleg lezárult egy fejezet Weisz Fanni életében. A siket modell elárulta: sikerült megállapodnia a férjével a válásáról, így már nyugodtan utazhatott édesanyjával Ciprusra, hogy újra együtt lehessenek.

Forrás: saját

Mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött Weisz Fanni. Már több mint egy éve, hogy férjével, Hajmásy Péterrel bejelentették, hogy szakítottak, ám a válást még a mai napig nem mondták ki. Mint kiderült, hosszas egyeztetés zajlott az egykori pár között, ám Fanni elárulta: - még ha nehezen is –, de végre sikerült megállapodniuk így rövidesen hivatalosan is elválasztják őket.

– Nem volt egyszerű megállapodni. Én amikor eljöttem már akkor el akartam válni, tehát ez így indult. Mire várjak? Csak az volt a lényeg, hogy sikerüljön megállapodni. Egy éve külön élünk...ezt nem hagyhatom így – nyilatkozta a Mokkában Fanni.

Ám nem ez az egyetlen jó hír a modell számára. Öt év után végre az édesanyjával is sikerült rendeznie a viszonyát olyannyira, hogy nemrég közösen Ciprusra utaztak amolyan „csajos” nyaralásra. Bármilyen meglepő is, de nekik ez nagyon ritkán adatott meg az évek során, így ez egy nagyon különleges alkalom volt számukra.

– Kislány koromban sokat nyaraltunk, legtöbbször mamiékkal, mert anya sokat dolgozott. Imádtuk ezeket a nyaralásokat. Anya egyedül nevelt minket és mindent megadott, amit csak szerettünk volna – kezdte a Borsnak Fanni.

Anya mindig azt mondta, ha ő már egyszer nem lesz akkor nekünk elég erősnek kell lenni ahhoz, hogy biztonságban és szabadon élhessünk. Akkoriban voltam 18 éves, nagyon dolgoztunk azon, hogy elérjem a céljaimat

– emlékszik vissza a modell.

Elmondása szerint ez rengeteg áldozatot követelt tőlük, épp ezért csak néha, és akkor is pár napot tudtak nyaralással tölteni, így ez a mostani utazás nagyon fontos volt számukra, a közös munkájuk jutalmaként tekintenek rá. Kérdésünkre, hogy terveznek-e hasonló családi kiruccanást természetesen igen volt a válasz.

Remélem legközelebb mamiék is velünk tartanak. Jó lenne egy nagy családi kiruccanás. Amikor mama, anya és én is együtt vagyunk, na az az igazi vidámság. Nagyon sokat nevetünk együtt

– fűzte hozzá.

Fanni elmondásai szerint, már minden a legnagyobb rendben a magánéletében. Édesanyja az elmúlt öt évben sem adata fel, hogy helyrehozzák a kapcsolatuk. Mára Fanni is belátta, nincs fontosabb számára, mint az anyukája.

– Anya soha nem adta fel, folyton keresett, örülök, hogy küzdött értem. Bár valamiért nem minden üzenetét kaptam meg. Végül, egyszer csak úgy éreztem, látnom kell, találkozni akarok vele. Hiszen ő az anyukám, miért ne találkozhatnék vele, amikor csak szeretnék. Akkor írtam neki, hogy látni szeretném. Először egy kávézóban, ahol nem voltunk egyedül. Aztán írtam, hogy elmegyek hozzá – mondta Fanni, akinek édesanyja, eleinte szinte el sem merte hinni, hogy újra magához ölelheti a lányát.

Azt kell mondjam, Fanni végre a régi. Igazi újból a mosolya, sokat beszél és viccelődik. Ugyanaz a magabiztosság sugárzik belőle, mint régen. Nagyon jó ezt látnom. Boldoggá tesz, hogy ismét a régi önmaga – erősítette meg Ágnes.

Szerencsére Fanni új párja mellett újra teljesen önmaga lehet, már a családi bemutatkozásokon is túl vannak.

A családomnak a legfontosabb, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak lássanak. Nagyon jól sikerült a bemutatkozás. Geri nagyon hamar otthonosan érezte magát mamiéknál, ami nekem nagyon jó érzés volt

– nyilatkozta Fanni a Borsnak.

A modell az elmúlt idők viszontagságai ellenére, most újra kivirágzott és ezt nem csak családja, hanem rajongói is folyton megerősítik a lány közösségi oldalain.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek