Celeb

Harry és Meghan Markle taktikáját követi Vilmos herceg: ő is kiborít pár bilit

Bors

Létrehozva: 2021.07.14.

Úgy tűnik, öccse után most Vilmos herceg is szembemegy a királynővel.

Forrás: Northfoto

Igen sok fejfájást okozott Harry herceg és Meghan Markle nem csak a brit királyi családból való kiválásukkal, de az azóta sok cikkben hivatkozási alapnak tekintett Oprah-interjúval is, amiben rendkívül keményen nyilatkotak az palotáról. Többek közt rasszizmussal is megvádolták őket – ami után persze II. Erzsébet stábja takaríthatott.

A királynő – és ezáltal az udvar – mantrája az ilyen esetekben az volt, hogy "Ne kommentálj, ne panaszkodj!", a Mirror információi szerint azonban Vilmos megelégelte a finomkodást, így könnyen lehet, hogy nyíltan szembe megy nagyanyja taktikájával, aki igyekszik minél jobban elsimítani a dolgokat.

Úgy hírlik ugyanis, hogy az idősebb herceg öccse, Harry módszerét követné inkább, azaz könnyen lehet, hogy hangos, felkavaró interjúkban "vágna vissza", és ezzel a saját játszmájukban verné meg Meghanékat.

– Vilmos úgy érezte, hogy ez az elsimítás egy ideje már nem működik, így határozott lépéseket kellett tennie – magyarázta a királyi családot jól ismerő Charlotte Griffiths. – Úgy tűnik, Vilmos ebben a helyzetben jóval keményebb, mint azt eddig hittük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek