Celeb

Tóth Andi klipje megint kiverte a biztosítékot: Ez az emberiség ellen elkövetett merénylet!

Bors

2021. július 9. péntek 10:00

Megjelent Tóth Andi Yaminával közös legújabb klipje. Az énekesnő nagyon büszke, úgy érzi, minőségi alkotás született, az emberek azonban a legkevésbé sem értenek egyet ezzel.

Forrás: Bors

A rajongók többsége durva kritikákat fogalmazott meg, miután megnézték Tóth Andi most megjelent Fantasy című klipjét. A képkockákon egy féktelen bulit jelenítenek meg, ahol Yamina egy tudatmódosító szerrel kevert pezsgőt nyal le Andi melléről és előkerül néhány gépfegyver, amiből a végén Andi beleenged egy teljes sorozatot a kitalált karaktereibe, mert nincs kibékülve velük. Van olyan kommentelő, aki úgy gondolja, a videoklip az emberiség ellen elkövetett merénylet.

Igazából sodródtunk az árral, mert nem igazán tudtuk, hogy miről szóljon a klip. Felkértünk egy rendezőt, aki ismerte a stílusunkat és próbált olyasmit megálmodni, ami passzol hozzánk, extra és menő. Az ő ötlete volt a fegyveres vonal is. Ez egy sztori és nem arról van szó, hogy Tóth Andi és Yamina valakit kinyír, miközben leissza magát, hanem eljátszottunk egy szerepet. Minden percét imádtam, a forgatás 2-3 napig tartott és egész éjszakán át dolgoztunk. Nyilván az emberek nem látják a befektetett energiát – tette hozzá Andi.

Kissé csalódott

Az énekesnőben vegyes érzések kavarogtak a forgatás közben. Úgy véli, külföldön sokkal jobb fogadtatást kapott volna a dal és a klip is.

Az egyik szemem sírt a másik nevetett, mert azt éreztem, hogy nagyon jó amit csinálunk és tök minőségi. Aztán rájöttem, hogy ja, de Magyarországon vagyunk, akkor sz*r lesz… – mondta kissé csalódottan az énekesnő, aki egyáltalán nem kíváncsi az emberek véleményére.

Yamina volt az, aki rögtön elkezdte olvasni a visszajelzéseket. Én arra kértem, hogy ha mellette vagyok, akkor inkább ne tegye. Nem tudom, hogyan viseli ezeket, de szerintem ő is hozzászokott ahhoz, hogy az emberek éretlenek.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

borsonline.hu

Maradandó károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

teol.hu

Az interneten „hódítanak” a szekszárdi tanár videói

origo.hu

Vezetékes internetben a Vodafone a leggyorsabb, mobilnetben a Telenor

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a szárnyaló Montenegró a horvátokat is elpáholta

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Kikerülte a fénysorompónál várakozókat a 8-as útnál, a következő pillanatban 100-zal jött a vonat - fotók