Celeb

44 évesen is bomba formában: Oroszlán Szonja megmutatta formás melleit

Bors

Létrehozva: 2021.07.17.

Csak ámulunk és bámulunk Oroszlán Szonja idomai láttán. A teste alapján senki nem mondaná meg, hogy 44 éves.

Vérforraló képeket osztott meg magáról az Instagramon Oroszlán Szonja. Bár korábban egy filmszerep kapcsán azt nyilatkozta, hogy kiöregedett már a szőke, jó csaj szerepéből, és szeretne izgalmasabb karaktereket játszani, úgy gondoljuk, semmi oka a panaszra, most is bomba formában van.

Hűha de Gyönyörű vagy!!! Fantasztikus tested van, formás lábaid!!!

– fejtette ki a véleményét valaki.

 „Elnézést, hol jönnek ki ilyen hölgyek a vízből, mert még nem döntöttem el, hogy hol nyaraljak!”

Jó hír a férfiaknak, hogy a színésznő jelenleg is szingli, úgyhogy a friss fotója láttán szerelemre lobbanóknak van esélyük meghódítani a szívét. A szingliségről egyébként Fenyő Ivánnak mesélt a #Rádcsörgök című netes műsorban, akinek is elárulta, hogy a pasik tartanak tőle, pontosabban nem mernek kezdeményezni.

A színésznőről mindenki azt feltételezi, hogy szemérmes, pedig ez nem így van. Egyszer kistangában vonaglott a filmvásznon a Valami Amerika 2-ben, amire nagyon komoly edzéssel és diétával készült. – Felhívott Herendi Gábor a film előtt 5 hónappal, és megkérdezte, van ez a jelenet, az van, hogy tangabugyiban kéne csinálni, kérek-e dublőrt.Mondtam, hogy figyelj, én azt gondolom, hogy vagyok még annyira fiatal, meg jól nézek ki (néztem ki), van még egy jó pár hónapom, nem kérek dublőrt, megcsinálom, legalább van mire edzeni – mesélte.

Nem vagyok szégyenlős alkat egyébként, de nyilván, ha nem úgy éreztem volna, hogy ez nem elég jó a vászonra, vagy bármi olyan van, akkor nem vállaltam volna be. Kevesen tudják, de Oroszlán Szonja 2008-ban szerepelt a Playboy-ban, akkor is a mellét csodálhatták meg a férfiak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek