Celeb

Rettegett Nótár Mary: Nem tudhattam, mikor bántanak engem vagy a szeretteim közül valakit

Bors

Létrehozva: 2021.07.19.

Sokba került Nótár Marynek, hogy összetűzésbe került volt menedzsmentjével. Állítja, a klipjeit letiltották, és szerinte minden lehetséges módon gáncsolták karrierjét, sőt, még személyi szabadságát is korlátozták. Ez utóbbit már bírósági ítélet bizonyítja. Mary most azt mondja, elégtételt vesz a sérelmeiért.

Nótár Mary fellélegezhet: a bíróság jogerősen is neki adott igazat a közte és volt menedzsmentje között folyt perben. Az évek óta tartó jogvita végén bebizonyosodott, hogy valóban korlátozták a személyi szabadságát aznap, amikor egyezkedni érkezett az akkori menedzseréhez. Az énekesnő ugyanakkor nem elégszik meg ennyivel.

Szeretné, ha a bíróság lefolytatná azt a félbehagyott pert is, amit ellene indított a menedzsment. A cég ugyanis, mint az énekes mondja, 88 millió forintot követelt Marytől bevételkiesésre hivatkozva. Ezt az ügyet a bíróság felfüggesztette arra való hivatkozással, hogy megvárják a büntetőügy lezárását. Az énekesnő most szeretné, ha kimondanák: nem tartozik korábbi menedzsmentjének.

Sőt, viszontkeresetet is benyújt ellenük, mivel állítja, igazoltan százmilliós veszteséget okoztak neki azzal, hogy éveken át letiltották klipjei megjelenését és trükköztek a lemez­eladásokkal is.

Nótár Mary ugyanakkor azt mondja, hogy nem a pénz a lényeg ebben a harcban.

Éveken át úgy állítottak be engem, mintha valamilyen alkohol- és gyógyszerfüggő őrült lennék, és persze kitalációnak nevezték azt is, hogy bezártak engem és erőszakkal a házukban tartottak. Most ország-világ láthatja, hogy én mondtam igazat, hiszen elítélték őket – közölte a Borssal Mary, aki most már nem akar megállni. – A táncnak még koránt sincs vége. Arra kértük a bíróságot, hogy folytassa le az eljárást az ellenem indított nevetséges követelésük ügyében is, mert így több esetre is fény derülhet. Szerintük nekik keletkezett nyolcvanmil­liós káruk, az ítéletből ugyanakkor kiderül, hogy semmitől nem riadtak vissza, ha rólam volt szó.

Mary szeretné behajtani korábbi menedzsmentjén azt a hatalmas összeget, amitől elesett a botrány kirobbanása óta.

Pert indítok ellenük, mivel legalább százmillió forinttal károsítottak meg, nem beszélve az engem ért erkölcsi kárról. Nem véletlen, hogy az utóbbi években nem volt sem arany-, sem platinalemezem, mert összevissza trükköztek a céghálóval, amit üzemeltetnek, de ezt majd a bíróság felderíti – magyarázta a mulatós sztár, aki az önállósodása óta már „összegründolt” egy platinalemezt. Mary továbbá szeretne elégtételt kapni a lelki sebekért, amelyeket állítása szerint volt kiadója nemcsak neki, hanem a családtagjainak is okozott

– Onnantól kezdve, hogy kiálltam magamért, és szóvá tettem, hogy nem vagyok elégedett azzal, ahogyan a pénzügyeket kezelik, pokollá tették az életemet. Folyamatosan zaklattak és fenyegettek engem és a családomat is. Szó szerint rettegésben éltem, mert miután engem fogva tartottak, nem tudhattam, hogy mikor bántanak engem vagy a szeretteim közül valakit. Nagyon komoly lelki sérüléseket szenvedtem, és ezek a sebek már sosem gyógyulnak be. A mai napig nehéz beszélnem erről, és gyakran vannak rémálmaim is ezzel kapcsolatban. Ezeken pedig az ítélet sem segít – jelentette ki a Borsnak Mary, aki egy ideje már maga irányítja a zenei karrierjét.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164686_auto_resized.png
hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27486_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165843_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714172712
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714172712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/dbaw8KNPg_2vUdFnbOi8c9t4Aep8z7HUspDpQX2FvNI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZTg2MGYyMDE0ZDRlZWM4ZmMyMWE4Yzc1OTU3ZTdh.webp
Hűvös

Semmi sem pótolhatja, amiről lemaradt a rácsok mögött: ma egy éve ül börtönben Galambos Lajos

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/QOq45uW6HsT_7SSJr-xBHV6kHK3VJ8ONZ3CrIWz9_XE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAzMmJmYjBhZjJhMTQxNzRiODkyZDRhNDRkNDJhNjE3.webp
Vallomás

„Az Árpád híd közepén sírtam el magam” – így tudta meg Király Viktor, hogy a testvére rákos