Celeb

Szívszorító: 94 évesen magára maradt Máthé Erzsi

Bors

2021. július 4. vasárnap 11:00

A nemzet színésze idős korára teljesen egyedül maradt, régóta nem tartja családtagjaival sem a kapcsolatot. A koronavírus-járvány miatt a barátok is elmaradtak, és nem látogatták az utóbbi másfél évben.

Forrás: MTI

A családtagjaim közül senkivel nem tartom a kapcsolatot – vallotta be Máthé Erzsi. – Szomorú, hogy így alakult, utólag kicsit sajnálom is, de számomra a színpad mindennél előrébb való volt. Ez jelentette az életet, amit mások nem igazán értetettek meg.

A barátok a járvány miatt az elmúlt másfél évben nem látogatnak, pedig már két hónapja megkaptam mind a két oltásomat. Időnként felhívnak telefonon, de ez is egyre ritkábban fordul elő. Nincs senkim, magányos vagyok, de nekem ezzel nincs bajom. Mindig is szerettem egyedül lenni, elvonulni, hiszen színésznőként folyton emberek között voltam. Most jól elvagyok, én alakítottam így az életemet, és nem vagyok emiatt elkeseredve – mesélte a színművész a Sorry! magazinnak.

A nemzet színésze közel 10 éve döntött úgy, hogy végleg elhagyja a színpadot. Ma már visszavonultan él fővárosi otthonában, és mivel már csak járókerettel tud közlekedni, éjjel-nappal ápoló segíti.

Sajnos már egyre nehezebben mozgok, de 94 évesen talán ez nem is csoda. Az otthonomban is csak járókeret segítségével tudok közlekedni, de keveset járkálok, mert hamar elfáradok. Van egy gondozóm, aki napközben és éjszaka is itt van velem, segít ellátni magam, bevásárol nekem és elintézi az ügyeimet. Jár hozzám gyógytornász, meg orvos, aki rendszeresen megvizsgál, beadja a szükséges injekciókat és felírja a gyógyszereimet – mondta.

A színésznő csodás életet élt, azonban egy kívánsága mégis van.

Kimondani is hihetetlen, hogy ennyi idős vagyok! Sose gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fogok élni, hatalmas ajándék ez, hiszen keveseknek adatik meg ennyi év. Külön öröm számomra, hogy a korom ellenére nem vagyok ágyhoz kötve, és a tudatom is a helyén van. Nem is merek ennél többet kérni, de azért a születésnapomon azt kívántam a jóistentől, hogy ha lehet, még egy-két szép évet hadd élhessek.

További cikkek

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ezt árulja el rólad, hogy a hét melyik napján születtél

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek

makronom.mandiner.hu

Összeomlott a szállítás és épp a szállítmányozók nem engedik talpraállni: a haszonért kartelleznek

teol.hu

Dráma Felsőnyéken: a háziorvosi asszisztens élesztette újra a falu legidősebb hölgyét

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Női kézi: újabb vb-bronzérmes dán játékossal hozták szóba a Győrt

origo.hu

Csúnyán összevesztek a szupergazdagok egy New York-i repülőtér miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Corrales-bravúrokkal Spanyolország elődöntős

boon.hu

Bezárja a baloldali városvezetés az Ellipsumot

mandiner.hu

Robbie Williams pénzzé teszi három Bansky-képét

origo.hu

Így állt meg az élet az extrém havazás miatt Isztambulban - galéria