Celeb

Durván kiakadt egy követője miatt Köllő Babett, nem finomkodott

Bors

2021. július 22. csütörtök 10:10

Túl boldog és tökéletes életet sugárzó fotói miatt kapott éles kritikát egy követőjétől Köllő Babett. A szőke bombázó általában elengedi az ilyesmit, de ezúttal kifakadt: neki is van gondja bőven. Igaz, szerinte ez nem a rajongóira tartozik.

Forrás: Köllő Babett/Instagram

Köllő Babett nem kér segítséget, általában még a hozzá legközelebb állóknak sem mondja el, ha baj van. Inkább megoldja egyedül, és csak utána közli, hogy dráma volt. Bár Babett sok kritikát kap emiatt, azt mondja, senki kedvéért sem hajlandó változtatni ezen. A szőke bombázó általában nem foglalkozik mások véleményével, de ezúttal kifakadt: neki is van gondja bőven. Igaz, szerinte ez nem a rajongóira tartozik.

– Egy idősebb hölgy hozzászólása zavart meg, nem igazán tudtam hova tenni. Azt írta, hogy leiratkozik az oldalamról, mert elege van a tökéletes életemből és ő ezt már nem tudja nézni. Napokig filóztam rajta. Először is: azt gondolom, hogy nincs olyan ember ezen a Földön, akinek az élete tökéletes lenne, akinek nem kellene napi szinten megküzdenie problémákkal. Én nem hiszem, hogy másokra tartoznak a bajaim, még a családommal is nehezen osztom meg őket. Egyszerűen ilyen típus vagyok, de azt végképp nem gondolom, hogy posztolnom kellene ezeket. Vagy vajon megnyugtató lett volna a hölgy számára, ha például a covid alatt egy temetésről jelentkeztem be zokogva? Mert közeli hozzátartozóm sajnos nekem is ment el. Nem is egy – fakadt ki Babett, akit arról kérdeztünk, hogy miért pont ez a kritika borította ki, hiszen kap eleget máskor is.

– Van, hogy lepereg rólam az ilyesmi, most viszont komolyan megérintett – mesélte a színésznő a Bors megkeresésére – A szomorúságomat, a bajaimat soha életemben nem mutattam meg senkinek. A legszűkebb környezetemnek sem szólok, ha baj van, előbb megoldom és csak utána mesélem el, hogy mi történt. Tudom, hogy ez nem mindig jó ötlet és, hogy nem szégyen segítséget kérni, de én ilyen vagyok, így élek, így működöm és ezen nem szándékozom a jövőben sem változtatni. Feldühített, hogy miközben azon dolgozom a közösségi oldalaimon, hogy csak pozitív energiákkal segítsem a követőim egyébként is nehéz mindennapjait, jön egy idegen és azzal vádol meg, hogy képmutató vagyok. Csak azért, mert nem akarok senkit terhelni a nyavalyáimmal… - panaszolta Köllő Babett, aki üzent is a kommentelőnek: - Ha most ezt olvassa, remélem jobb napja lesz attól, hogy megmutattam, nekem is vannak ideges pillanataim! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Leszakadt egy negyedik emeleti lakás párkánya Budapesten, a belvárosban

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

life.hu

Ritka fotó: Nacsa Olivér megmutatta tévés szerelmét

hirtv.hu

Felállították egymással szemben az orosz és az amerikai rakétarendszereket

ripost.hu

Egyre durvábbak a magyar leánybúcsúk

hirtv.hu

Több száz milliós bevételt igyekezett eltitkolni az adóhatóság elől a cégtulajdonos

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

lakaskultura.hu

Nem csak a növényektől lesz otthonos: az igazán hívogató erkély titka

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

borsonline.hu

Egy apró karcolás miatt, az intenzív osztályon ébredt fel az ötgyermekes édesapa

borsonline.hu

Berki Krisztián édesanyja: Minden éjszaka ott áll a fiam az ágyamnál

További cikkek

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja

Család

Körtvélyessy Zsolt: Kézen fogva fogok sétálni a szerelem városában