Celeb

Megtörte a csendet Jennifer Lopez, kikotyogta az igazságot titkos kapcsolatáról

Bors

Létrehozva: 2021.07.23.

Egy interjúban szegezték neki a nagy kérdést, ami elől egyszerűen nem tudott kitérni.

Világszerte rajongók milliói örömködnek, miután nagyon úgy néz ki, hogy ismét egymásra talált Jennifer Lopez és Ben Affleck. A kapcsolatot egyelőre teljes titok övezi, egyedül a bennfentes megszólalók és a lesifotók bizonyítják a dolgot. A gyönyörű énekesnő kedden állt kamerák elé egy online videós interjú keretein belül, hogy kulisszatitkokat áruljon el egy öt évvel ezelőtti dalának idei, új kiadásával kapcsolatban – ami persze a szerelemről szól.

A műsorvezető azonban hirtelen egy váratlan kérdést szegezett Jennifernek.

Boldognak látszol, mármint boldogabbnak! Akármikor Bennel látlak egy képen, azt látom, hogy boldogabb vagy. Jól látom? – hangzott el a nagy kérdés, amire JLo néhány másodperces hezitálás után így felelt: 

A lényeg, hogy a dalt újra kiadtuk öt év után. Úgy érzem, hogy a benne rejlő üzenet, ami az egymás iránti őszinte szerelemről szól, sosem volt aktuálisabb.

– magyarázta az énekesnő, közben hatalmas mosollyal az arcán.

Próbált hárítani, de végül nem sikerült

Mint az jól hallható, Jennifer megpróbált kitérni a válaszadás elől, sőt inkább a dalára, és annak mondanivalójára terelni a témát, ám végül mégis rengeteget sikerült kikotyognia szívügyeiről. Úgy tűnik, az énekesnő elképesztően szerelmes, felmelegített kapcsolata Ben Afleckkel nagyon jól halad.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek