Celeb

Emlékszel még a Hetedik mennyország sztárjaira? Így néznek ki most

Címkék
sorozatfriss

Bors

Létrehozva: 2021.07.17.

25 éve mutatták be a Hetedik mennyország sorozatot. Megnéztük, mi történt azóta a szereplőkkel.

Magyarok ezreit ültette a képernyők elé a Camden család 1996-től. A sorozat sikerét jól mutatja, hogy a záró epizód  2006. május 8-án lett volna, de a The CW Television Network a végső epizód magas nézettsége miatt meghosszabbította a szerződést. A 11. és egyben utolsó évad premierje 2006. szeptember 25-én, hétfőn volt, végül 2007. május 13-án fejezték be. 

Eric Camden - Stephen Collins

Stephen Collins alakította a családfőt, aki a sorozat szerint a glenoaki egyházmegye tiszteletese. Miután véget ért a Hetedik mennyország, maradt a tévézésnél, olyan műsorokban tűnt fel, mint a Private Practice, A Grace klinika spin-off sorozata, de szerepelt többek között a Véres gyémántban, a Férjhez mész, mert azt mondtam!- ban és a Dilis trióban is. 2014-ben azonban karrierje derékba tört, miután nyilvánosságra került egy olyan felvétel, amin bevallotta, hogy kislányokat molesztált. Később Collins egy interjúban is elismerte, hogy mit tett.

Annie Camden - Catherine Hicks

A Camden család anyukája folytatta a színészkedést, bár a Hetedik mennyország óta nem kapott jelentősebb szerepet. Kivétel a Marilyn: The untold story-t, melyben Monroe-t alakította és Emmy-díjat is kapott érte. Házas és van egy lánya, Catie.

Matt Camden - Barry Watson

A Camden házaspár legidősebb gyermekét alakító színész 22 éves volt, amikor megkapta szerepét a sorozatban, aminek sajnos egy évre hátat kellet fordítania, ugyanis 2002 tavaszán Hodgkin-kórt diagnosztizáltak nála. A karrierje nem ért el nagy csúcsokat. Eddig háromszor nősült, jelenlegi nejével 2014-ben házasodott össze.

Mary Camden - Jessica Biel

A Hetedik mennyország eredeti stábjából talán Jessica Bielt kell a legkevésbé bemutatni, pedig ő volt az, aki alig pár évadban szerepelt. Csupán 17 éves volt, amikor a Gear című magazin számára készült róla egy pikánsabb fotósorozat, és a Hetedik mennyország készítői emiatt eléggé bepöccentek, és jogi útra terelték az ügyet. Jessica Biel később bevallotta, megbánta, hogy vállalta a fotózást, a szerkesztők őt is becsapták. Televízióban azóta ritkábban láthatjuk, legutóbb a Limetown című sorozat főszereplőjeként tért vissza a képernyőre, de sajnos a sorozatot egy évad után elkaszálták, a mozinézők pedig a 2017-es Háborúra készülve című filmben láthatták. Biel egyébként a színészkedés mellett producerként, forgatókönyvíróként és rendezőként is kipróbálta magát. 

A színésznő nemrég ismét édesanya lett, 2020-ban megszületett második kisfia férjétől, Justin Timberlake-től. A házaspár első gyermeke, Silas pedig már ötéves múlt.

Lucy Camden - Beverley Mitchell  

Beverley Mirchell éppen A holló 2-t forgatta, amikor elment a sorozat szereplőválogatására. Mary, a legidősebb lány szerepére jelentkezett, de úgy gondolták, nem ő lenne a megfelelő választás, ezért visszatért egy újabb körre, és így lett belőle Lucy. 2005-ben egy időre ő is eltűnt a sorozatból a Fűrész II. című film forgatása miatt, de a fináléra ő is visszatért, és pár hónappal azelőtt, hogy az utolsó rész adásba került volt, megjelent első és eddig egyetlen albuma, egy évvel később pedig összeházasodott vőlegényével,  Michael Cameronnal, az esküvőjükön pedig Jessica Biel és Mackenzie Rosman volt a két koszorúslánya.

Simon Camden - David Gallaghe  

David Gallagher csupán kétéves volt, amikor színészkedni kezdett, és az igazán nagy áttörés 1993-ban, nyolcéves korábban jött, amikor megkapta Mikey szerepét a Nicsak, ki beszél most! című filmben, és tényleg a szemünk előtt cseperedett fel. Miután véget ért a Hetedik mennyország, a Gyilkos számokban és a CSI: Miami helyszínelőkben is feltűnt, és a kölyökképű színész a későbbiekben is több bűnügyi sorozatban láthattuk viszont, például a Dr. Csontban is, a Kingdom Hearts című videójátéksorozatban pedig lassan 20 éve ő a hangja a Riku nevű karakternek. 

Ruthie Camden - Mackenzie Rosman

Négyévesen már reklámokban szerepelt, és hétéves volt, amikor megkapta Ruthie Camden szerepét. Mióta véget ért a sorozat, színészkarrierje szinte megszűnt létezni. Mackenzie Rosman az elmúlt években számtalan jó és fontos ügy mellett kiállt, mostohatestvére, Katelyn Salmon cisztás fibrózisban szenvedett, és mielőtt elhunyt volna, ő is feltűnt a sorozatban, hogy felhívják a figyelmet erre a betegségre, Rosman azóta is aktív támogatója az amerikai Cisztás Fibrózis Alapítványnak. Emellett ő a nagykövete a Childhelp Inc. szervezetnek, ami a gyermekabúzus áldozatainak nyújt támaszt, valamint a tiszteletbeli elnöke a CureFinders programnak.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek