Celeb

Bódi Csabi milliókat bukik roncsautója miatt

L. M.

Létrehozva: 2021.07.31.

Bódi Csabi autója néhány héttel ezelőtt egy autóbalesetben totálkárosra tört, abban bízott, hogy a biztosító hamarosan fizet és így tud másikat vásárolni, de hatalmas csalódás érte...

Bódi Csabi egy hónappal ezelőtt autóbalesetet szenvedett, amikor a fellépésére tartott és autópályán eléjük vágott egy szabálytalanul közlekedő autó. Csak a szerencsének és az énekes lélekjelenlétének, valamint a vezetési rutinjának volt köszönhető, hogy nem történt nagy baj.

Csabi testén komoly zúzódások keletkeztek, és a válla is megsérült, valamint a kocsiban ülő barátjának elmozdult az egyik csigolyája, a kezével pedig átszakította a műszerfal borítását. Az énekes a Borsnak elmondta, hogy a barátja ma már tud dolgozni, de még egy hónappal a baleset után is vannak fizikai fájdalmaik, Csabi válla pedig továbbra sem javul.

A fizikai fájdalmakat még csak-csak elviselem, de azoknál sokkal jobban fáj az, ami az elmúlt napokban történik velünk

– kezdte a Borsnak az énekes, aki továbbra is körülményes módon tud eljutni a fellépések helyszíneire.

Eddig a feleségem kocsiját használtam, de ez sem egy fenntartható állapot, mert neki is gyakran szüksége lenne rá. Sajnos még nem tudtam autót venni, ezért most kénytelen leszek bérelni, ami hosszú távon szintén nem megoldás, és anyagilag sem éri meg.

Csabi elmondta, hogy a na­pokban meglátogatott egy autószalont, ahova abban a reményben lépett be, hogy néhány héten belül tulajdonosként távozhat, de nagy csalódás érte.

Be kellett látnom, hogy eddig egy álomban éltem, amikor azt hittem, hogy tudok majd új kocsit venni. Megláttam az árakat és rádöbbentem, hogy ez tényleg csak egy álom marad és biztosan nem fog összejönni

– tette hozzá szomorúan az énekes, aki a szalonban tett látogatásáról fotót is készített. A képen jól látszik a hófehér luxuskategóriás autó értéke, ami meghaladja a hatvanmillió forintot.

Amikor azt hitte, ennél már nem jöhet rosszabb, újabb lesújtó hírt kapott.

A rendőrségi nyomozás még folyamatban van, de a kárfelmérés már megtörtént és a biztosító válaszát is megkaptuk. Egyszerre vagyok mérges és csalódott, mert úgy érzem, nagyon át­vágtak. A biztosító közölte, hogy jóval a kárérték alatti összeget fizetnék ki, és itt most milliós veszteségről beszélünk. Az autóm totálkáros lett, a javítása legalább 7 millió forintba kerülne. Azért nevetséges ez az összeg, mert a kocsit 5,5 millióra becsülték – fejtette ki.

Az énekes igyekszik minden lehetőséget megragadni, a totálkárosra tört járművet jelenleg egy roncsautók eladásával foglalkozó internetes oldalon hirdette meg, ahol licitálni lehet rá.

Nem fűzök hozzá sok re­ményt, de bízom benne, hogy pár százezer forintot kaphatok érte. Igaz, még a biztosító által kifizetett összeggel sem lesz elég egy új autó vásárlására. Az ügyvédemtől kértem segítséget, akivel megpróbáljuk a biztosítót „jobb belátásra bírni” – mondta Csabi, akinek a balesetben nem csak az autója ment tönkre.

A telefonom kijelzője betört, és a tabletem is használhatatlan lett, pedig mindkettő fontos a munkámhoz

– mesélte csalódottan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek