Celeb

Bochkor Gábor: Ez volt maga a csoda!

Bors

Létrehozva: 2021.07.14.

Bochkor Gábort otthonában öntötték el az érzelmek, amikor egy chardonnay-val a kezében visszanézte a Retro Rádió péntek reggeli adását, amely Boros Lajossal és Voga Jánossal közösen készült.

Forrás: Végh István

A héten még mindig záporoztak a hallgatók érzelmes üzenetei a Retro Rádió Bochkor című reggeli műsorába a pénteki adással kapcsolatban, aminek “Lali király’” és “Voga processzor” is a vendége volt. A Bumeráng kultikus stábja kilenc év után szórakoztatta újra együtt élő adásban a rádióhallgatókat.

Ez volt maga a csoda! Valószínűleg délután jött ki belőlem az a rengeteg dolog, amit nem dolgoztunk fel, mert annak idején nagyon hirtelen lett vége a Bumerángnak. Ennek a dolognak ez volt a méltó lezárása. Annak különösen örülök, hogy látszott Lajoson az öröm, hogy ez neki igazán felemelő volt – hangsúlyozta a Bors érdeklődésére Bochkor Gábor, aki a hétfői rádióadásban így emlékezett vissza:
– Amikor délután egy chardonnay-val a kezemben megnéztem az összefoglaló videót, ami a Facebook-oldalunkon van fent, akkor elmorzsoltam pár könnycseppet. 


A Bumeráng hosszú éveken keresztül volt az ország leghallgatottabb rádióműsora. Egyik napról a másikra szűnt meg, Bochkor Gábor szerint ezért maradhatott meg bennük egyfajta elvarratlan szálként. A pénteki különleges adással talán egy méltó lezárást kaptak a hallgatók és a műsorvezető trió tagjai is. Boros Lajos is elmondta, hogy bár nagyon régen nem dolgoztak együtt, még mindig ugyan olyan jól működött a csapatmunka, mint régen. 

A legendás trió visszatérésekor rengeteg üzenetet és nosztalgikus élményeket is megosztottak velük a hallgatók. Sokan reményüket fejezték ki, hogy lesz még ilyen alkalom, amikor a Bochkor-Boros-Voga trió újra összeül, ha nem is állandó adásként, de időről időre. 

– Rengetegen írtatok, nagyon kedvesek voltatok, mindenkiben megmozgatott valamit ez a pénteki adás – beszélte meg a kollégáival és a hallgatókkal a pénteken történteket adásában Bochkor Gábor.

 Nagyon csodásan és felemelően élte meg Bochkor Gábor a pénteki adást. Délután még egy könnycseppet is elmorzsolt otthonában a műsorvezető.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek