Celeb

A harmadik védőoltástól sem zárkózik el Fodor Zsóka

Bors

Létrehozva: 2021.07.21.

A 79 éves színésznő nőnapon és húsvétkor kapta meg az első két koronavírus elleni védőoltást. Fodor Zsóka felvenné a harmadik vakcinát is, ha orvosa ajánlaná neki.

Forrás: Markovics Gábor/Ripost

A védőoltásoknak köszönhetően Fodor Zsóka hosszú hónapok után visszakapta az életét és a szabadságát és újra a világot jelentő deszkákra állhatott.

Úgy gondolom, hogy ez nem kívánságműsor, a szakemberekre kell hallgatni. Ha az orvosom azt ajánlja, hogy a két kínaim mellé vegyek fel egy harmadikat, akkor szó nélkül megteszem! Azokhoz a dolgokhoz, amikhez nem értek, nem szólok hozzá, hanem hallgatok arra, aki ért hozzá, akinek ez a hivatása és jót akar nekem – mondta el lapunknak Fodor Zsóka.

A sztár nem csak a levegőbe beszél, a környezetében és a rajongóinak is szívesen elmondja a véleményét a kérdésben.

Másoknak is azt tudom javasolni, hogy ne a kedvük szerint döntsenek a harmadik oltásról, hanem adassák be, ha az orvosok azt mondják, szükséges! A színésznő továbbra is minden óvintézkedést betart, de sokkal szabadabbnak érzi magát az oltások felvétele óta. Hamarosan nyaralni megy, de a maszk és a kézfertőtlenítő nem hiányozhat a bőröndjéből.

Mindent viszek magammal, hogy ha esetleg bemegyek egy egészségügyi intézménybe, akkor ne érezzem kellemetlenül magam, amiért nincs nálam esetleg maszk. Múltkor Dunaszerdahelyen léptem fel egy darabban, ezért ki kellett váltanom az oltásom angol nyelvű igazolását az orvosnál. Úgy mentem oda, maszk nélkül, ahogy az utcán is közlekedünk most már ismét, amikor rádöbbentem, hogy az egészségügyi intézményekben még kötelező a maszk. Vettem is egyet, habár már butikot nyithatnék otthon, mert van vagy húsz maszkom – fogalmazott mosolyogva Zsóka, majd hozzátette:

Ebből az esetből okulva mindig van nálam egy maszk, habár remélem, már nem lesz rá olyan gyakran szükségünk, mint nemrégiben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek