Celeb

„A kommentelők stílusa nem emberhez méltó” – Berki Krisztián nem finomkodott a szavakkal, megvédte Mazsit

Bors

2021. június 28. hétfő 09:00

A terhességgel és a fürdőzéssel kapcsolatos kérdést tett fel Berki Krisztián felesége, Mazsi, de egyből beleszálltak a rajongók. A kismama várandósan is szívesen kimegy a napra, egy hűs medencében a lubickolást sem vetné meg, de biztos, ami biztos, az interneten is érdeklődött a témában.

Berki Mazsi bikiniben, egy medence partján ücsörögve érzete úgy, fel kell tennie a nagy kérdést: Vajon szabad-e fürdeni, medencében, tengerben, tavakban a várandósság alatt.

Nos, a válaszra nem kellett sokáig várni. Instagram-oldalát elözönlötték a kommentek, a kismama valóságos hideg zuhanyt kapott a nyakába. Sokan úgy vélik, mivel Renáta nem esett könnyen teherbe, túl nagy kockázatot vállal. A fertőzések miatt sem érdemes reszkírozni és a napozás is árthat a magzatnak. Bár ez csak egy kérdés volt, érdekes módon sokan készpénznek vették, hogy Mazsi gyakran fürdőzik a medencében. Talán azért, mert a kismama öt hónapos terhesen, a konditermet is máig látogatja. Egy biztos, az internet népe ismét elmondta a véleményét, talán még féltik is Mazsit, de Berki Krisztián szerint, a stílussal még vannak gondok.

Mindenki azt mond, amit akar, hiszen szólásszabadság van. Szerintem a szakember véleményére kell hagyatkozni, de természetesen egy közszereplő megpróbál kapcsolatba lépni a követőivel. Feltesz kérdéseket, mint ahogy a feleségem is feltette az övét. Gondolom az anyukáknak címezte és arra volt kíváncsi, hogy ők hogy csinálják. Szerintem rengeteg dolog van a várandósság alatt és utána is, amin vitatkoznak az emberek, de jók ezek az eszmecserék - kezdte Berki, aki szerint nem baj, ha valaki kinyilvánítja a véleményét, de a mocskolódást egyre nehezebben viseli, főleg, ha a feleségéről és a születendő gyermekéről van szó.

– A kommentelők stílusa nemhogy nem európai, nem is emberhez méltó. A szülész-nőgyógyász, a védőnő és az orvos megmondja, hogy mit tehet egy kismama, és mit nem. A többiek meg csak kommenteljenek nyugodtan, azzal is nő a belső forgalmunk. Ha kifogynának a háromszáz szavas szókincsükből, akkor keressék meg az emojikat, és használják azokat bőven. Imádom ezt a világot, azt viszont sajnálom, hogy a magyar a magyarral így bánik – fejezte be a büszke kispapa.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szilágyi Liliána évekig beszélt a borzalmakról, miért nem figyelt fel rá senki?

888.hu

Iraki külügyminiszter: csaknem négyezer iraki állampolgárt szállítottak haza Fehéroroszországból

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

mandiner.hu

Elemző: A baloldal már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

szoljon.hu

Doktornőknek mondott köszönetet Szolnok polgármestere

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

15 évesen gazdagként mehet nyugdíjba egy most 10 éves gyerek