Celeb

Szűz lányok kísértették meg Szikora Róbertet

Bors

2021. június 26. szombat 05:20

Az R-GO énekese egyébként sosem volt csajozógép.

Forrás: Bors Archív

Szikora Róbert azon kevés hazai sztárok egyike, aki nagyon fiatalon megtalálta az igazit, és aki ki is tartott választása mellett annak ellenére, hogy évtizedeken át nagy volt a kísértés. Zsuzsával lassan ötven éve élnek boldogan. 

Lassan fél évszázada él szerelemben a felségével, előtte sem volt csajozógép? 

Életem párját valóban az általános iskolában néztem ki, de csak húszéves koromban kezdtem neki udvarolni. Azt azért leszögezhetjük, hogy egy húszéves  zenész az átlagnál kicsit több lehetőséget kap a lányoktól. Egyébként sosem voltam csajozógép.

Nálam fordítva történtek a dolgok, vagyis a lányok udvaroltak nekem, de ez szerintem majdnem minden zenésszel így volt a sikerek idején, amelyek nekem elég korán érkeztek. Az amatőr korszakom már tizenöt évesen elkezdődött. Az első fellépésemkor pedig nagyjából hetedikes lehettem. Összenyitottak két nagytermet, én pedig eljátszottam egy számot. 

Ekkor figyeltek fel önre a lányok?

Elég konkrétan… Szombaton volt a buli, és hétfőn a csajok meg voltak veszve. Teljesen másképp viselkedtek velem, mint előtte. Teljesen más ember lettem a szemükben. Az iskola legszebb lánya megvárt tanítás után, és megkérdezte, hogy hazakísérem-e, vagy hogy ő hazakísérhet-e engem.

Ezután bekerültem az One Word nevű zenekarba, és onnantól nem volt megállás. Rajzottak körülöttünk a csajok. Volt, aki csak a csomagjainkat akarta vinni, mi pedig hagytuk…

Mégis húszévesen évesen elkötelezte magát 

Tény, hogy egy zenésznél ritka, hogy nagyon fiatalon megtalálja élete szerelmét, és nemcsak fogadja az örök hűséget, de be is tartja a fogadalmát, de nekem akkora „ütést” adott a szerelem, hogy nem volt más választásom. Mindent elhomályosított az érzés, még a napot is, és ez az érzés máig velem, velünk van. 

Mit szóltak a rajongó lányok, amikor kiderült, hogy választott?

Sokan nem örültek, de Zsuzsika kiválóan kezelte ezt a helyzetet. Sosem volt féltékeny, mert tisztában volt vele, hogy soha nem tennék olyat, ami miatt elveszíthetem. Mi mindent feltettünk egy lapra, és jól döntöttünk. Leugrottunk egy szikláról, és nem tudtuk, hogy utána mi vár ránk, de negyvenhét éve lebegünk.

Szóval nem számított, hogy a csajok mit szólnak. Persze Zsuzsinak szembe kellett néznie sok intrikával. Voltak akik hazugságokat terjesztettek rólam, és sugdostak a fülébe, csak, hogy szétválasszanak minket, de egy idő után ezek a hangok elcsitultak. 

Voltak rajongói túlkapások?

Voltak persze, de ez együtt jár a rock and roll-lal, és nem is tartom számon a történeteket, mert egy idő után az élet része lett a sok furcsaság. Maradjunk annyiban, hogy a női rajongók egyel őrültebbek, mint a férfiak.

A lányok hihetetlen kreatívak, ha rajongásról van szó, és mindenre képesek, hogy a rajongásuk tárgyát valahogy megközelítsék. El sem hinnék mennyien írtak nekem levelet az elmúlt fél évszázadban azzal, hogy vegyem el a szüzességüket, pedig tudták, hogy ez lehetetlen. Félreértés ne essék, világ életemben megnéztem a csinos nőket és megnézem ma is, de ennél tovább sosem mentem, még csak el sem képzeltem soha, hogy mi lenne ha…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megvizsgálták az űrhajósok csontjait, aggasztó dolgot találtak

origo.hu

Magyar sztárok, akik szex közben is fotózták magukat - képek

metropol.hu

Durva, ami a kánikula mellett hazánk felé közelít, már csak órák vannak hátra

mindmegette.hu

Ennél ma nem látsz cukibbat! Friss fotó Rácz Jenőék álomszép kislányáról

mandiner.hu

Nógrádi György: Egyre több ország sorakozik fel Oroszország mögé (videó)

borsonline.hu

Megrázó részletek a diósjenői gyilkosság helyszínéről: a nagynéni végignézte, ahogy kihantolják a kislány csontjait

mindmegette.hu

Ilyet még nem láttál! Elképesztően ügyes a konyhában Tóth Gabiék kétévese

borsonline.hu

Kettészakad az ország: ezekben a megyékben lecsaphat a zivatar

borsonline.hu

Váratlanul beindult a szülés a TV2-sztár feleségénél, duplán rátekeredett a köldökzsinór a baba nyakára

borsonline.hu

Felismerhetetlen roncs maradt az 53-as úton történt halálos baleset után

További cikkek

Szexi

Nyári Dia elfelejtett bugyit venni?

Vallomás

Szakítás után hét hónappal megtörte a csendet MC Hawer