Celeb

Nem semmi: Ezt kapta Rubint Rékától ajándékba Norbika

Bors

Létrehozva: 2021.06.22.

Rubint Réka Rómában barangol az ifjabb Norbival. Közös vakációjukon élményeket gyűjtenek, és az anyuka kiélvezi, hogy hamarosan felnőtté váló fia még szívesen nyaral vele.

Forrás: Facebook

Réka mindent elkövet azért, hogy két fia és a lánya kiegyensúlyozott, boldog  személyiség legyen. Az anyagi biztonságot már megteremtették ehhez a szülők, de legalább ilyen fontosnak tartják az egymásra szánt időt és figyelmet. Ez az oka, hogy Réka korábban kettesben utazott el New York-ba Larával, és hogy most a nagyfiát Norbit vitte el közös vakációra. Az úti cél ezúttal Róma volt, mert a kamaszfiú rajong a történelemért, és örömmel fedezi fel az olasz főváros minden zegét-zugát. 

Nagyon fontosnak tartom az együtt töltött minőségi időt. Nagyon sok közös programot csinálok velük otthon is, de szükséges, hogy a gyermekemmel néha kettesben legyek. Természetesen boldoggá tesz, amikor mindhárman velem vannak, de kellenek ezek a személyes pillanatok is. Az ilyen alkalmak lehetőséget teremtenek a hosszabb és mélyebb beszélgetésekre is – fogalmazott Rubint Réka a Borsnak. 

Három napra jöttünk Rómába. Az ókori nevezetességeket járjuk be, a Colosseumban például már voltunk is.

A kirándulást ma a Vatikánban folytatják, ahonnan rengeteg élménnyel fognak hazatérni. Réka szerint ez a fiának adott ajándék lényege. 

– Egy életre szóló élményt szerettem volna szeretni Norbinak, amit a lelkében örökre meg tud őrizni. Emellett tudom, hogy az édesanyai szerepköröm idővel változni fog, a fiam felnő, és már a barátnőjével, később a feleségével és a saját családjával fog elutazni. Még kihasználom az időt, hogy a kis-nagy fiammal lehessek.

 Réka a közös kirándulásukról egy videót is megosztott a közösségi oldalán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek