Celeb

Balesetet szenvedett a csinos magyar műsorvezető: csigolyasérüléssel került kórházba

Bors

Létrehozva: 2021.06.27.

Csigolyasérülésessel került kórházba, műteni kellett Rátonyi Krisztát.

Súlyos baleset érte Rátonyi Krisztát, a Duna Televízión futó Nyár 21 műsorvezetőjét. Néhány napja biciklibalesetet szenvedett, megsérült a csigolyája, ezért meg kellett műteni. Erről az Instagram-oldalán írt.

„Az volt a terv, hogy vasárnap már kora délután megyünk Balatonra, kibérelünk néhány sup deszkát, és így vágunk bele a Nyár 21 újabb hetébe. Már nagyon vártam! Az élet azonban dobott egy másik lapot,

pár napja este elnéztem egy kanyart és hatalmasat buktam biciklivel, azonnal éreztem, hogy 'valami történt' és mentőt hívtunk. Sürgősen a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház traumatológiájára szállítottak, ahol a röntgen után kiderült, hogy megsérült az egyik csigolyám.

Az orvosok úgy döntöttek, hogy meg kell műteni, így Budapestre szállítottak a Szent János kórház idegsebészetére. Tegnap volt a műtét, ahol szó szerint összeraktak, hogy hamarosan újra lábra tudjak állni. Iszonyúan fáj bevallom, de örülök, hogy 'csak' ennyivel megúsztam” – mesélte Rátonyi Kriszta, majd háláját fejezte ki a mentősöknek, az orvosoknak és a nővéreknek.

(Ripost)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek