Celeb

Betelt a pohár: Már felesége sem bírja Harry támadásait - ettől tart Meghan

Bors

Létrehozva: 2021.06.02.

Harry herceg viselkedését most már felesége is sokallja. Meghan fél, hogy hatalmas károkat fog okozni férje a saját családjuk elleni támadásokkal.

Forrás: AFP

Harry herceg és felesége, Meghan Markle az első bombát még a márciusban megjelent Oprah interúval dobták le, de a jelek szerint most már Sussex hercegnéja sem ért egyet férje viselkedésével. Harry hetente indít különböző támadásokat saját családja ellen, ami nem csak testévérét, Vilmost, de a királynőt is nagyon megviseli. Ehhez a társasághoz csatlakozott most Meghan Markle.

Az Ok! magazin forrásai szerint az ifjú feleség is már úgy gondolja, Harry kezd átesni a ló túloldalára, és vissza kéne vennie a viselkedéséből, mielőtt még jobban eltávolodnak egymástól.

Azt mondta Harrynek, hogy le kell állnia a királyi család elleni támadásokkal. Attól fél, hogy elveszik tőlük a titulust, ami pedig egy PR katasztrófa lenne számukra – kezdett bele a meg nem nevezett forrás, aki azt is kiemelte, hogy ez azért is problémás lenne, mert sok ajánlatnak része az, hogy Meghan hercegné.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek