Celeb

„Nem mindig voltunk boldogok egymás mellett” - Palik László házasságáról vallott

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

Mindenkit megdöbbentett, hogy véget ért Marsi Anikó és Palik László házassága. A Hot! magazinban megszólalt egy barát is a válásukról.

Szécsi Pál dalában hangzik el az, hogy „A távollét olyan, mint a szél: a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja”. Alighanem igaz ez a Marsi–Palik-házaspárra is, akik az egyik napilap információi szerint külön folytatják az életüket, hiszen a Dominikai Köztársaságban forgatott Exatlon Hungary házigazdája már ki is bérelte új, budai otthonát. De vajon mi vezethetett ahhoz, hogy hazaérve a mesés karibi országból a televíziós és a felesége úgy döntöttek, hogy nincs közös jövőjük?

Bejárták a világot

Anikó és László komoly utat jártak be az életük során. Az emlékezetes, 2005-ös esküvőjük hatalmas durranásnak számított: a bulin, amely az év lagzija volt, Gönczi Gábor húzta a talpalávalót! Egy esztendővel később az első gyermekük, Vilmos is megszületett, 2009-ben pedig Vincével bővült a család; ezután költöztek le a nyüzsgő fővárosból Siófokra. Ám nem sokkal később, amikor kiderült, hogy Vilmos kruppos, külföldre mentek: először Kaliforniába, majd Ausztráliába, végül éveken át Mallorcán éltek. 

Mindent tudtak egymásról

Igazán kalandos életút áll mögöttük, ám a szerelmük sosem volt megkérdőjelezhető a kívülállók számára. Olyannyira nem, hogy mindig hangsúlyozták is, hogy a külön töltött időszakok során is tudtak egymás minden rezdüléséről.

– A feleségem és köztem alapszabály, hogy mindent tudnunk kell egymásról – magyarázta a hot!-nak korábban Laci.

Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy Anikó olykor még a dominikai forgatásokra is kiutazott a férje után, és magával vitte a gyerekeket. Két éve azonban komoly problémába ütköztek: az édesanya éppen a gyerekéért ment iskolába, amikor elbotlott egy betontömbben, és eltört a combcsontja – mindezt úgy, hogy a házasok között több ezer kilométer távolság volt. Nem csoda, hogy ahogy leszállt Magyarországon Palik repülőgépe, az első útja a feleségéhez vezetett.

Erősnek tűnt a kapcsolat

Nemrég még minden rendben volt közöttük, bár azt ők sem tagadják, hogy az élet nem mindig a napfényes arcát mutatta feléjük. A sport, a futás azonban sokszor átlendítette őket a nehézségeken. 

– Kocogás közben remekül le tudok engedni, össze tudom szedni a gondolataimat, sőt ha egymásnak feszülünk a férjemmel, még meg is nyugodok általa. Tömören: futunk, hogy elkerüljük a veszekedést – árulta el korábban a Hot!-nak Anikó.

– Tizenöt éve vagyunk együtt a feleségemmel – folytatta Laci. – Nagy szeretetben és szerelemben neveljük együtt a két fiunkat. Ennyi idő alatt tökéletesen kiismertük egymást. Sőt, azt gondolom, hogy Anikó sokkal jobban ismer engem, mint én saját magamat. A mi házasságunknak van egy íve, ettől működik jól. Tizenhat év sok, volt is benne bőven hullámvölgy. Nem mindig voltunk boldogok egymás mellett, és nem mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb. Soha még csak számításba sem vettük, hogy valaha külön utakon folytatjuk. Ennek nagyon egyszerű oka van; szerelemmel szeretjük egymást. Emellett nincs még egy olyan nő, aki ilyen sokáig kibírná mellettem – mesélte.

– Ez fordítva is igaz! - vette át a szót Anikó. – És néha borzasztó nehéz elviselni egymást. De ha nagyon őszinte vagyok, zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyat elképzelni, hogy bármi vagy bárki közénk állna. Erős, masszív alapokon áll a kapcsolatunk.

Anikót féltik a barátok

Sajnos azóta sok víz lefolyt a Dunán, áthidalhatatlan akadályok gördültek a házaspár elé.
– Nem tett jó a kapcsolatuknak, hogy hosszú hónapokat külön töltöttek – magyarázta egy közeli ismerősük. – Tulajdonképpen amikor Anikó elvállalta a Tények műsorvezetői feladatait, akkor még nem számolták fel teljesen a kinti életüket. Laci a gyerekekkel Mallorcán maradt, Anikó pedig rengeteget ingázott. Aztán hazaköltöztek, de akkor Laci kapott olyan feladatot, ami hónapokra elszólította a családjától. Melyik házasságnak tehet ez jót? Anikó megunta. Féltjük őt, mert mentálisan nincs rendben, sok volt neki az elmúlt időszak, Laci pedig makacs, ritkán enged az igazából. Bár Anikó mindenképpen válni akar, bízom benne, hogy rendeződik kettejük kapcsolata, és sikerül tiszta lappal kezdeni mindent. De az biztos, hogy ez nem fog menni egyik napról a másikra, mint ahogy a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre.

Elindították a válást

A Bors információi szerint nem akárhogyan ért véget a szerelem: bár egy ideig komolyan harcoltak azért, hogy rendbe tudják hozni a házasságukat, végül nem sikerült megmenteniük. Ez a harc volt az oka annak is, hogy Anikó egy időre el is tűnt a képernyőről, szabadságra ment, hogy közösen küzdjenek, de hiábavaló volt minden próbálkozás. Végül aztán a feleség egy hónappal ezelőtt repülőre ült, és meg sem állt a Dominikai Köztársaságig, ahová ezúttal nem a boldog öleléseket, hanem a válási papírokat vitte magával. A románc tehát véget ért, ám egy dologban biztosak lehetünk: a szülők mindent megtesznek azért, hogy békében váljanak el, hiszen számukra a legfontosabbak a fiaik, akiket nem akarnak kitenni botrányos pillanatoknak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168924_auto_resized.jpg
origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27609_resized.jpg?avcount=1714499112
origo.hu

Brutális támadásra készülnek az oroszok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164221_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176703_auto_resized.png
metropol.hu

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175766_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Szoboszlai Dominiknek megüzenték, mire számíthat Klopp távozása után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27610_resized.jpg?avcount=1714499112
origo.hu

Dundikát sokkolta Hugh Hefner legendás villája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174399_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ritka virág bontotta ki szirmait a Dél-Mezőföldön

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714499112
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175204_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Dd3fp3ilZsnekI9rHAafHkguTLTvPoyHCt42krMshYE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YjUxYzgwNDU0ZTRmNzViNjQ1NWI4YjA2YTE3MDcx.jpg
Botrány

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nUqVAtNMXZsn0auv75YCiw-exWy8F_w8WMtE1L7l50w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZhZTNjY2FkMDMyZDRkYmFhOWM2Njk0NTAwNmM0ZmRh.jpg
Bocs

Curtis is meglepődött: Durva dolgot csinált Bochkor Király Viktorral - videó