Celeb

Bodrogi Gyula elárulta, mik a tervei az idei nyárra

F. Zs.

Létrehozva: 2021.06.21.

Aki ezen a nyáron szeretne találkozni a Nemzet Színészével, az valószínűleg már elkésett. A kiváló színésznek ugyanis annyi baráti meghívása van, hogy megtelt vele a naptára.

Bodrogi Gyulával mindig élmény beszélgetni, hiszen akármit kérdez tőle az ember, biztos lehet benne, hogy őszinte és jellemzően vicces választ kap. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának, a József Attila Színház és a Vidám Színpad örökös tagja vidáman kapja fel a telefont péntek délután, a kérdésre pedig, hogy mik a tervei a nyárra, levegővétel nélkül sorolni kezd: 

– A nyaram remélem napsütéssel telik, de ami ennél is fontosabb, megyek Komlóra. Aztán Hajdúszoboszlóra, Biharkeresztesre, Békéscsabára, Szarvasra, Gyulára.... Menni kell a Csabáékhoz, a Laciékhoz – hadarta a színész, aztán csend lett a vonal végén: Én ezt most nem fogom tudni elsorolni, mert nincs itt, ahova fel van írva. És, ha nem mondom valaki nevét, mert elfelejtem, az megbántódik. Ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket nem mondtam, nem volt a papíron több hely!– nevette el magát Bodrogi, majd hozzátette:

– Komolyra fordítva a szót, egész nyáron menni fogok, aminek nagyon örülök.  Egyébként idén biztosan belföldön maradok. 

Régebben a színész szívesen járt külföldi nyaralásokra is, már azonban kényelmesebbnek tartja a belföldi utakat. 

Akkor mentünk sokat külföldre, amikor még a fiam kicsi volt – mondta a művész. Szerettük őt vinni mindenfelé, a világ minden tájára, ahova csak lehetőségünk volt, hogy minél többet lásson belőle. Meg is maradt benne az utazás szeretete, ő a mai napig nagyon sokat megy. Jól is teszi! Örülök neki, hogy bejárja a világot. Ez az élet értelme. Élni, utazni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek