Celeb

Kiss Endi őrültektől félti a lányait

Bors

2021. június 18. péntek 17:00

A Hooligans dobosa úgy érzi, soha nem tudna képmutató szülő lenni. A múltbéli hibáit kendőzetlenül elmondja a lányainak és bízik abban, hogy ők nem hoznak majd olyan rossz döntéseket, amelyek kitörölhetetlen traumákat okoznak a lelkükben.

Forrás: Bors

A legtöbb előadó nehezen élte meg a bezártságot, a hosszú kényszerpihenő után sokan elkezdtek edzeni és gyakorolni, hogy képesek legyenek gond nélkül végigcsinálni a koncerteket. Endi azonban semmilyen szempontból sem hagyta el magát.

- Én napi négy órát doboltam. Családi házban lakunk, fél évvel ezelőtt épült egy 6 m2-es próbaterem a garázsban, ami kőzetgyapotból van, tehát hangszigetelt. Ez igazi ajándék nekem, ahol korábban laktam ott szerintem megöltek volna a szomszédok, ha napi több órát gyakorolok – kezdte Endi a Borsnak, aki így nem zavarja a lányait sem.

Lányai a nyomdokaiba lépnek

A lányok musicalre és légtornára (tissue-ra) járnak, az utóbbi időben a színészet is előtérbe került náluk. Mindhárman az édesapjuk művészi vénáját örökölték, gitározni, zongorázni és énekelni tanulnak.

- A legnagyobb lányomnak van egy zenekara és elhatározta, hogy egy tehetségkutatóban is megméretteti magát. Játszottunk már együtt, a rocksuli féléves és évzáró koncertjein - mesélte Endi, aki mindhárom lányára mérhetetlenül büszke.

Nem félti őket a fiúktól

A Hooligans dobosa a többi édesapával ellentétben nem félti a gyermekeit a fiúktól.

Nem tudom azt mondani, amit ilyenkor szoktak, hogy puskával kergetném el az udvarlókat. Teljes mértékben megbízom a lányaimban, remélem, hogy ez a jövőben is így marad. A mi kapcsolatunk az őszinteségen alapul és bízom benne, hogy ha bármibe is belefutnak, akkor azt közös erővel megtudjuk majd oldani. Nem titkolom előttük a múltban elkövetett hibáimat, mert nem tudom eljátszani a tökéletes szülőt. Remélem, hogy jó apjuk vagyok, nem tehetek róla, rock and roll vér folyik az ereimben, ezáltal néha belefutok abba, hogy egy-egy buli tovább tart. 

Ez a legnagyobb félelme

Bár az utóbbi másfél évben az elmaradt koncertek miatt sok időt tölthetett a lányaival, mégsem fél attól, hogy a fellépések miatt hiányolni fogják őt. 

Mivel kicsi az ország, ezért kevés “ottalvós” este vár rám, egyébként sem lennék képes arra, hogy hetekre vagy hónapokra eltűnjek. A gyerekem anyukáival ügyesen megoldunk mindent. Ha este koncertem van, akkor napközben beugrom hozzájuk, hogy együtt lehessek velük. Szabadbejárás van nálunk, nincs megkötve, hogy egyik héten nála legyenek a lányok a másikon pedig nálam. Amiben korábban sérültünk, azt már régen magunk mögött hagytuk és még okosabbak és rugalmasak lettünk - tette hozzá Endi, aki elmondta, hogy mitől félti igazán a lányait.

Nem hiszek abban, hogy bele kell szólni az életükbe. Persze, ha azt látom, hogy rossz úton haladnak, akkor terelgetem őket. Inkább amiatt féltem őket, hogy egyre több beteg ember van a világban és remélem, nem egy igazi őrülttel jönnek majd össze. Ennek a gondolatától is összerándul a gyomrom. 

Első koncertjükre készülnek

 A Hooligans hamarosan újra a húrok közé csap a nagyközönség előtt. 

Április elsején megjelent a legújabb albumunk Zártosztály címmel, amiből majdhogynem az összes dalt játszani fogjuk, úgyhogy friss repertoárt kapnak majd azok, akik eljönnek a koncertjeinkre. Június 26-tól elindul a turné, ami jelenleg 40 állomásból áll. Július 10-én pedig lemezbemutatót tartunk a Barba Negra Track-ben – mondta izgatottan.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414749_auto_resized.jpg
origo.hu

Óriási gond, hogy a hétfőn életbe lépett brüsszeli szankciók miatt a MOL nem tud behozni saját, pozsonyi finomítójából üzemanyagot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10531_resized.jpg?avcount=1670359207
ripost.hu

Halálra rémültek a rajongók Britney legújabb topless fotójától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414399_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adott ki az OTP, erre kérnek mindenkit!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414634_auto_resized.jpg
vg.hu

A hét végén változik a MÁV és a Volán menetrendje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15413836_auto_resized.jpg
ripost.hu

Szívszorító: Íme az utolsó fotó a hétfőn elhunyt Kirstie Alley-ről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414438_auto_resized.jpg
vg.hu

Harmadával drágulna az üzemanyag, ha holnap törölnék az ársapkát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10530_resized.jpg?avcount=1670359207
borsonline.hu

Tragikus hírt kaptunk: elhunyt a legendás színész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414034_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Konyhafőnök VIP: "Eldurrant az agyam" – Pirner Alma durván kiakadt Geszler Dorottyára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10522_resized.jpg?avcount=1670359207
kemma.hu

A spórolás mellett megtakarításainkra is jobban figyelünk(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414445_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Több gyerek tűnt el egyszerre Szolnokon, nagyon erőkkel keresik őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412806_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Egy ünnep sem lesz már ugyanolyan” - zokogva búcsúznak a Tuzséron elgázolt 10 éves kislánytól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/zKozdmJJTAQgG0NJWBpDk1plOpIh7xX9DKextmVe63E/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI1ZGIxYzJkMTdiZTRkYzI4ZTI5MjhkZDVmZTQwNzU4.jpg
ÍTÉLET

Megszólalt az ítélethirdetés előtt Galambos Lajos

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/dVNodCmD48z8FWY77pbiqvXD7y8Nu2Y5A5B2Ui1ecng/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiYzMzM2Q4OGUwOTRlNTA5YTVjMGNkNTQxNzczMTVh.jpg
Kémia

Máris összeboronálták Kaly Rolandot a Sztárban sztár leszek! korábbi énekesnőjével