Celeb

Minden szempontból rossz időszak ez: Csődbement tánciskoláját éleszti újra Keleti Andrea

SM

Létrehozva: 2021.06.05.

Keleti Andrea több évtizedes munkáját tette tönkre a koronavírus-járvány. Januárban hozta meg a fájdalmas döntést, be kellett zárnia tánciskoláját. Nem adta fel, most elölről kezdte, és minden erejével azon dolgozik, hogy fellendítse vállalkozását.

Forrás: Vaskó Tamás

Keleti Andrea több évtizede töretlen sikerrel működtette budapesti tánciskoláját. Az 51 éves táncművésznek élete munkája volt az iskolában, ahol a kicsik-, és nagyok tanítása mellett számtalan embernek biztosította a megélhetését. A korlátozások enyhítésével úgy tűnik, van remény mindent újra felépíteni.

Mi egy vállalkozást működtettünk, ahol alkalmazottakkal dolgoztunk. Januárban kerültünk olyan helyzetbe a korlátozások miatt, hogy a recepciós néninket el kellett engednünk – emlékezett vissza a táncművész. Be kellett látnunk, hogy a helyzet hosszú ideig nem fog változni, és nem tudjuk tovább finanszírozni a tánciskolát. Tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg idő és energia lesz, amire mindent újra felépítünk, de mindent beleteszünk, amit csak tudunk.

Andrea egyelőre csak részmunkaidőben tudja foglalkoztatni a munkatársait, ami komoly adminisztrációs terheket jelent számára.

Ez most teljesen olyan, mint amikor az ember fiatal korában a vállalkozása elején van. Csak egy picit idősebbek vagyunk. Sosem gondoltunk volna, hogy még egyszer újra kell kezdenünk. Reménykedünk, igyekszünk optimistán nézni előre, a lelkesedésünk határtalan – jelentette ki.Az, hogy most már újra dolgozhatnak, óriási erőt ad számukra. Bár komoly hátráltatás számukra, hogy az aktív korosztályból még sokan nem kapták meg a koronavírus elleni védőoltást.Nagyon örülök, mert jó ideje arra vártunk erre a pillanatra.Végre beindul egy kis közösségi élet, lassan másfél év után újra találkozhatunk a táncolni vágyókkal, mindenki számára hatalmas töltekezést jelent. Mégsem egyszerű a helyzet, mert még mindig sokan nincsenek beoltva, és emiatt hiába szeretnének jönni, nem tudnak – mondta, majd hozzátette, alig, hogy újra elkezdték a munkát, a nyári időszak miatt ismét néhány hetes leállásra kényszerülnek.

– Minden szempontból rossz időszak ez, mert a nyár időszakra eleve kevesebb az érdeklődés, ilyenkor a nyaralásra készülnek mindenki. Ráadásul sokan hozzászoktak, vagy kényelmesebb, ha internet segítségével tornáznak, és csak kevesebb alkalommal járnak edzőterembe. A tánc olyan műfaj, amit nagyon nehéz online módon tanítani. Egyelőre nem tudunk visszaállni a régi kerékvágásba, nem kizárt, hogy évekbe fog telni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek