Celeb

Megdöbbentő vallomást tett házasságáról Kandász Andrea

Bors

2021. június 20. vasárnap 15:00

Kandász Andit és a férjét óva intették, hogy építkezésbe kezdjenek, de ők nem tágítottak. Arra azonban nem számítottak, hogy ez ennyi feszültséget generál majd köztük. Most humorral igyekeznek kezelni a helyzetet.

Forrás: saját

Kandász Andiban elképesztő energiák lakoznak, ugyanis a műsorvezetés mellett mindig szakít időt a családjára, arra, hogy hosszú kerékpártúrákra induljon a férjével, emellett pedig új projekten is dolgoznak.

Az utóbbi hónapokban ugyanis nagy fába vágták a fejszéjüket: építkezésbe kezdtek. Ez azonban alaposan próbára teszi az idegeiket, eddig még csak nem is sejtették, milyen nehézségekkel és parázs vitákkal jár egy ilyen nagy munka.
Házaspárbajozunk. Próbáljuk kitalálni, hogyan ne váljunk el a végére, miként lehet egy-egy jó poénnal elütni azokat a feszült pillanatokat, amikor valami apróság miatt egymásnak esünk – kezdte a televíziós, aki úgy véli, nem könnyű, amikor egy háznak férfi és női szempontoknak is meg kell felelnie.

– A férjem például nem gondol arra, hogy nekem majd magas sarkúban kell felmennem a lépcsőn, tehát olyat tervezzen, amibe nem akad bele az apró sarok. Pedig egy építkezésnek esztétikai és lelki vonalai is vannak, nem csak a téglák egymásra rakásából áll. Feri coach (személyes segítő – a szerk.), én pedig ThetaHealinggel, azaz alternatív terápiás módszerrel is foglalkozom, huszonhárom éve élünk együtt és tökéletesen kiegészítjük egymást, mégis akadnak viták köztünk, de a végén mindig találunk közös nevezőt. Na jó, azért vannak pillanatok, amikor kikaparnám a szemét – folytatta viccelődve.

„Építkezésszűznek” számítanak

Andi elárulta, középiskolás volt, amikor szüleivel építkeztek, férje pedig már felépített egy házat fiatal felnőttként. De ma egészen más a helyzet. Csak most szembesültek azzal, milyen sok adminisztrációval kell megküzdeni manapság, ami rengeteg időt emészt fel

– Mi teljesen „építkezésszüzek” va­gyunk, mert a húsz évvel ezelőtti tapasztalat már nem érvényes. A férjem unokaöccse az építészünk, nagyon jó fej, de gyakorlatilag mediátorként is segít minket. Persze neki is elsősorban férfias szempontjai vannak, úgyhogy szegényt építészeti szempontból sokszor lehetetlennek tűnő feladatok elé állítom, de végül mindig megtalálja a megoldást. A telek gyönyörű panorámával rendelkezik. A fiúk pedig mediterránra vették a figurát, azaz kisebb ablakokat terveztek, mint amit én megálmodtam. Mondtam is nekik, hogy újratervezés – mesélte nevetve a csinos műsorvezető, és a férjével elhatározták, hogy mostantól élvezik az építkezést és erről sorozatot is készítenek (#KandászKecó) a közösségi médiába.
– Minden fejben dől el. Alaposan megtervezünk minden részletet, nem kapkodjuk el. Már próbálunk úgy hozzáállni ehhez az egészhez, mintha csak egy játék lenne. Szeretnénk kiélvezni az életünknek ezt a szakaszát. Amióta megegyeztünk abban, hogy nem fogunk sietni, nincs rajtunk nagy nyomás és így nemcsak a házasságunk menekül meg, hanem társasjáték az egész... – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az állvány egyszerre tölti a mobilt, az órát és a fülhallgatót

feol.hu

Tragikus fordulat a huszonéves fiatalok életét követelő bicskei karambolban

borsonline.hu

Döbbenetes pletykák keltek szárnyra, lebukott Tóth Andi eltitkolt szerelme?

vg.hu

Lekerült A besúgó című sorozat és több más tartalom is az HBO Maxról

ripost.hu

Hat megyére adtak ki riasztást: ekkor érkezhet az enyhítő eső

hirtv.hu

Vőlegénye jelentette be: Tragikus hirtelenséggel elhunyt a tinisztár

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

travelo.hu

Veszélyes időjárási jelenség lesz ma a Balaton déli partján

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

borsonline.hu

Kettős tragédia történt Fejér megyében, azonnal szörnyethalt két ember

borsonline.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

További cikkek

Videó

Pataki Ági elárulta: Ő maga is félt, amikor felvállalta ősz haját

Kötekedés

Parázs vita alakult ki az Exatlon Hungary Bajnokának dögös fotója miatt