Celeb

Kilakoltatták Jakupcsek Gabriellát: Tulajdonképpen ráment a házasságunk

Bors

Létrehozva: 2021.06.12.

Megdöbbentően őszinte vallomást tett a műsorvezető.

Boros Lajos és társai Lali király CsütörTöke című műsorának vendége volt Jakupcsek Gabriella - írja a Blikk. A műsorvezető itt beszélt élete drámájáról és első házassága felbomlásának igazi okáról.ami az volt, hogy kilakoltatták őket a közös lakásukból. Ráadásul pont egy olyan időszakban, amikor élete első szerelmével, Máté Gábor színész-rendezővel és közös gyermekeikkel boldogan tervezték volna a jövőt az első saját otthonukban.

– A VIII. kerületben nőttem fel, nem kifejezetten jó körülmények között, de egy elképesztően kulturális környezetben. Könyv volt, de külön szobám sosem – kezdte a visszaemlékezést Jakupcsek Gabriella, aki amikor végre elmondhatta volna, hogy van egy saját otthona, kiderült, hogy az üzlet, amelyben részt vettek, csak egy szépen tetsző álom.

Amikor végre lett volna egy lakásom, akkor Máté Gáborral belekeveredtünk egy panamába, ez volt ugye a tanácsi lakások átjátszásának korszaka. Igazi vesztesek voltunk, átvágtak minket, kilakoltattak, tulajdonképpen ráment a házasságunk – árulta el a műsorvezető az ingatlancsalásról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek