Celeb

Harry herceg újabb hazugsága – Hol van nála a határ?

Bors

Létrehozva: 2021.06.02.

Harry herceg már bármibe bármit belemagyaráz, hogy rá figyeljenek. A jelek szerint nem tudja feldolgozni, hogy van, aki nem akarja elhagyni a családját, mint ő.

Március óta mindenki arról az Oprah interjúról beszél, amiben Harry herceg és Meghan Markle őszíntén megnyíltak a Buckingham palotai életükről. Az interjút milliók látták világszerte, de nem sokkal azután, hogy kiderült nem is volt a párnak titkos esküvője Harry egy újabb mondatát elemezték ki szakértők és buktatták őt le. 

Csapdába estem a rendszerben, úgy ahogyan a családom többi tagja. Az apám, a bátyám mind csapdába estek és nem tudnak szabadulni– mondta korábban Sussex hercege. Ezt a kijelentését cáfolta meg Penny Junor, aki könyvet is írt Vilmos herceg életéről.

Szerintem teljesen tisztában van a sorsával és el is fogadja azt. A nagymamájáról, a királynőről mintázta magát– idézte a Daily Mail Junort, de nem ő volt az egyetlen aki ezt állította.

Ő sokkal inkább a nagymamája unokája. Tiszteletben tartja a kötelességeit– nyilatkozta egy közeli forrása a lapnak Vilmosról. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek