Celeb

Brutális módszerrel próbálja lánya udvarlóit távol tartani Gordon Ramsay

Bors

Létrehozva: 2021.06.22.

Gordon Ramsay valósággal terrorizálja lányai udvarlóit.

Forrás: Getty Images

A szókimondó sztárszakács és felesége, Tana öt gyermek büszke szülei: két fiuk, a 21 éves Jake és a kétéves Oscar nem is okoz fejfájást Ramsay-nek, de lányaik már annál inkább.

Megan 23, Holly 21, Matilda pedig 19 éves, így már mindhárman hazaállítanak néha egy-egy fiúval, amit Gordon nehezen visel. A lányai kegyeiért versengő férfiakat saját bevallása szerint heves szitkozódással próbálja elijeszteni, és e mellé még fenyegetően a kést is elkezdi fenni.

– Négy-öt évvel ezelőtt még csak a barátnőiket hozták haza, most meg már a pasikat, ami teljesen kikészít. Általában ilyenkor ott állok a konyhában, például hagymavágáshoz készülődve, így csak rájuk nézek késsel a kezemben, és annyit mondok nekik: nem fogsz felmenni az emeletre, te kis sz.ros. Nem fogsz felmenni a lányom szobájába, hogy együtt tanuljatok, k.rvára itt maradsz lent. Aztán még megkérdezem tőlük, mit zabálnának, és mikor húznak el végre a p.csába – mondta a tőle megszokott, nem éppen visszafogott stílusában az amerikai Extra TV-nek az 54 éves séf.

Van is mitől tartania a világhírű tévés szakácsnak, hiszen Holly például modellkedéssel keresi a kenyerét, nemrég a brit Boux Avenue nevű fehérnemű üzletlánccal kötött szerződést. Ráadásul a Sun értesülései szerint az angol ITV csatorna le akarja őt szerződtetni a Love Island nevű társkereső műsor legújabb évadára – vajon híres édesapja mit művelne ott a férfi versenyzőkkel?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek