Celeb

Szó szerint nehéz hétvége elé néz Gömöri András Máté: Most nagy szüksége van szerelmére, Polyák Lillára

Bors

2021. június 25. péntek 22:15

Rengeteget készült az erőemelő versenyre, ezért érthetően nagyon izgul Gömöri András Máté, akit a megmérettetésre felesége, Polyák Lilla is elkísér.

Gömöri András Máté számára június utolsó hétvégéje az idei év versenyszezonjának kezdetét jelenti. Testépítőként már bizonyított, azonban ezúttal egy teljesen új műfajban méretteti meg magát, hiszen 28 évesen az Erőemelő Magyar Bajnokság és RAW Erőemelő Csapatbajnokságon indul.

Máté edzésfilozófiája megegyezik azzal, amit a többszörös testépítő bajnok, legenda, Arnold Schwarzenegger is magáénak vall, vagyis, hogy „Back to basics”, azaz térjünk vissza az alapokhoz. Ebbe beletartoznak a szabadsúlyos edzések, aminek az alapja a guggolás, a felhúzás, illetve a fekvenyomás. És létezik egy sportág, ami erre épül, nevezetesen az erőemelés.

Az, hogy a 2021-es évem főszponzorával ennyire szorosra tudtuk összefűzni a kapcsolatunkat és bizalmat szavaztak nekem engem is arra ösztönzött, hogy próbáljak meg még nagyobbat lépni és mindent vinni. Így született meg annak a gondolata, hogy elindulok a hónap végi Erőemelő Magyar Bajnokságon. Az idei felkészülésemben a powerliftingnek meghatározó szerepe van, ugyanis úgy tartom, hogy az erőemelés segítségével tudunk igazán nagyszerű fizikumot építeni őszre.

– Az edzések alkalmával először a technikámat javítottuk ki, majd gyorsan kiderült, hogy van hozzá érzékem, így a mesteremmel, Kalas Csabával arra jutottunk, hogy elindulunk a versenyen. Nem szeretek előre jóslásokba bocsátkozni az eredmények tekintetében. Ez lesz életem első erőemelő versenye. Izgatott vagyok miatta és remélem, hogy meg tudom emelni a kitűzött célokat nyilatkozta Máté, aki egyetlen versenyre sem megy felesége, Polyák Lilla nélkül, hiszen ő a színész-sportoló legfontosabb háttere.

Lilla a felkészülés minden mozzanatában végig kíséri férjét, így a vasárnapi Erőemelő Bajnokságra is vele tart.

– Nagyon büszke vagyok Mátéra és arra a feszített munkára, amit napi szinten beletesz a felkészülésébe. Idén egy nagyon magas célt tűzött ki maga elé, több versenye is lesz, külföldön és belföldön egyaránt. A versenyekre én is vele megyek és támogatom éppen úgy, ahogy Máté is elkísér engem. Szükségünk van egymásra, főleg amikor egy olyan nagy volumenű eseményről beszélünk, mint egy verseny. Az erőemelés egy új terület számára, ez lesz az első versenye. Izgatottan várjuk, hogy mit hoz a vasárnap – mondta a Borsnak Polyák Lilla.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Agydaganata miatt bénulás fenyegette a legendás magyar tévébemondót

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

borsonline.hu

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét

mandiner.hu

Orosz katonák maradványaira bukkantak az ukránok a metróban

ripost.hu

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

mindmegette.hu

4+1 isteni uborkasaláta, ami tökéletes köret minden sült hús mellé

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

mindmegette.hu

Még rekord bérért sem talál szakácsot Hosszú Katinka

További cikkek

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt

Kánikula

Nem lehet máshová nézni: majdnem kibuggyantak Tolvai Reni mellei