Celeb

Durván beleszállt az exébe MC Hawer - videó

Bors

Létrehozva: 2021.06.09.

MC Hawer szerint már a szakítás előtt együtt volt új párjával egykori szerelme, Fanni.

Alig néhány hete szakított 33 évvel fiatalabb menyasszonyával MC Hawer, és bár akkor úgy tűnt, hogy békében válnak el útjaik, azóta újra feszült a hangulat köztük. Koczka Géza ugyanis azt gyanítja, hogy Fanni és az új párja között a kapcsolat már akkor elkezdődhetett, amikor ők még együtt éltek.

„Fél hétig dolgozott este, és a nyolc órás buszt is lekéste. Kérdeztem tőle, ez hogyan lehet? Azt mondta, hogy elbeszélgetett az anyukájával” – emlékezett vissza a történtekre a Tények Pluszban MC Hawer, aki hozzátette, utólag már más furcsaságok is feltűntek neki.

„Azt vettem észre, hogy bár előtte két évig sosem sétáltatta a kutyát, a kapcsolatunk vége felé mindennap levitte. Ráadásul volt olyan, hogy háttal feküdt nekem és láttam, hogy éppen kilépett a Facebookjából, még meg is kérdeztem tőle, hogy miért lépsz ki, van másik profilod? Az volt a válasz: Jaj, nem, nem is tudom, mi történt, magától lépett ki„ – mesélte el a részleteket MC Hawer.

„Néhány nappal a szakításunk után kaptam egy képet Fanniról, amin meztelenül feküdt egy takaróba csavarva egy idegen ágyon. Elküldték ezt nekem, meg az új pasi profilját” – árulta el kendőzetlen őszinteséggel az énekes. Hozzátette: „Ránéztem, és mondom: ez a zsíros fejű ember lenne az új pasi? Két gyereke van, meg minden, hihetetlennek tűnt számomra” – fakadt ki a sztár.

A csatorna felkereste Fannit is, aki bevallotta, hogy ismerte már a kapcsolatuk alatt is az új párját, bejárt hozzá az üzletbe, azonban leszögezte, nem csalta meg Gézát soha. Annak ellenére sem, hogy már egy éve nem feküdtek le egymással.

Fanni a műsorban elmesélte új párjáról, hogy már egyszer házas volt és két gyermek édesapja. Boldog mellette, és azt üzente MC Hawernek, hogy reméli, ő is olyan boldog lesz majd, mint amilyen ő most.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek