Celeb

Hoppá! Majka helyett egy másik ismert zenésszel adta első idei koncertjét Curtis - fotók

Bors

Létrehozva: 2021.06.12.

2019-ben még mindenki Curtis drogproblémáiról beszélt, amiket szerencsére a zenész már sikeresen maga mögött hagyott. Nem mutatja ezt jobban semmi, mint a csütörtöki koncertje, ahol a zeneszerzőt szemmel láthatóan a közönség szeretete és szerelme jelenléte fűtötte igazán.

Curtis a koncertszezont csütörtök este nyitotta meg az egyik neves budapesti szórakozóhelyen, ahol mindenki árgus szemekkel figyelte, mit csinál, mond vagy iszik. A rapperben már a koncert kezdete előtt, a hangolásnál olyan energiák voltak, hogy az ember akarva-akaratlan rosszra gondolhatott volna, ha nem csak egy kólás üveget látunk a kezében.

Curtis szemmel láthatóan maga mögött hagyta a sötét múltját és már csak a zene, a közönség és szerelme, Barnai Judit adják neki azt az elsöprő energiát, amit a színpadon láthattunk tőle. A szerelmesek között végig izzott a levegő, egy percig nem tévesztették egymást szemelől. Látszódott rajtuk, hogy igazán nagy a harmónia és a boldogság.

A koncert egyébként azokkal a dalokkal kezdődött, melyet Curtis korábban Majkával adott elő, temészetesen nem hiányozhatott a Belehalok című sláger sem. Később feljött a színpadra Széki Attila legjobb barátja, Szabó Ádám is, akivel még a Sztárban sztár forgatásán ismerkedtek össze. Azóta pedig elválaszthatatlanok. Ádámmal eljátszották új, közös számukat is, amelyet a teltházas szórakozóhely közönsége egész este várt. 

Bár Ádám a fellépés előtt szemmel láthatóan nagyon izgult, amint a színpadra állt, máris átvette barátja energiáit és átszellemülten énekelt – majd a koncert után azonnal eltűnt. Sajnos nem tudtuk a lapzártáig elérni Curtist, de a koncerten végig látszódott rajta, hogy mennyire örül és élvezi, hogy újra színpadra állhatott. Aki pedig elmulasztotta a csütörtöki koncertet, be tudja pótolni szombat este Siófokon, ahol a zeneszerző Majkával fog hatalmas bulit csapni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek