Celeb

Csocsesz: Az ünnepek feltépték a mély sebeket

Bors

Létrehozva: 2021.06.23.

Csocsesz, polgári nevén Kiss Attila június 19-én ünnepelte 56. születésnapját. Bár a mindig mosolygós énekes alapesetben boldogan mulatozott volna, felesége elvesztése mindent megváltoztatott. Csocsesz sosem fogja feldolgozni, hogy Gyöngyikét márciusban elvitte a koronavírus.

Forrás: RTL Klub

Az énekes márciusban vesztette el imádott feleségét, Gyöngyikét, az asszony 58 éves korában, 17 napig tartó heroikus küzdelem után halt meg koronavírusban. A mulatós zene királya ráadásul el sem tudott tőle búcsúzni, hiszen a felesége az intenzív osztályon feküdt, csak egy üvegfalon keresztül láthatták, gépekre kötve. Csocsesz a mai napig nem tudta feldolgozni a veszteséget, nem csoda, hogy a gyász a születésnapját is beárnyékolta.

Nehéz nap volt. Hozzá kell tennem, hogy ő márciusban hagyott itt minket, azután nem sokkal jött az anyák napja, ami a gyerekeknek borzasztó volt. Június 8-án lett volna az ő születésnapja, 19-én pedig ugye én születtem. Ezek az ünnepek még nehezebbé tették a gyász elfogadását. Persze az ember próbál nem ebben élni, mert akkor beleőrülne, de az ünnepek feltépték a mély sebeket. A születésnapomat konkrétan végigdolgoztam, három fellépésem is volt. Elindultam reggel kilenckor, és haj­­nal kettőkor értem haza. Munkaterápia – kezdte a Ri­post-nak a gyászoló énekes, aki másnap azért lement a Balatonra, ahol a barátai egy kisebb bulit szerveztek neki tortával, hogy mégiscsak legyen valami, de nem volt jó érzés a lelkében.

Egy kis vi­gasz ebben a borzadályban, hogy tavaly ilyenkor, amikor a pandémia miatt még nem voltak fellépéseim, vettem otthonra egy kinti grillsütőt. A feleségemmel akkor szerveztünk egy nagyszabású kerti partit, a gyerekkori barátaim is eljöttek. Tizenöt-tizenhat éve nem volt erre példa. Később a rokonokat is meghívtam, mintha éreztem volna, hogy idén már nem lesz erre lehetőség. Hátborzongató ebbe utólag belegondolni, de egy jó érzés volt bennem: Gyöngyikém nagyon örült a partinak és a sütőnek, hisz rég történt ve­­lünk ilyen – idézte fel a szép emlékeket Csocsesz.

Az énekest a születésnapi hétvégéjén, a Ba­latonon is rossz ér­zés ke­rítette hatalmába. El­ment ugyanis amellett a ház mellett, amit régen a felesége évente kibérelt, hogy a magyar tengernél lazítson a család.

– Ott mentem el a nyaraló mellett. Elkapott a sírás, elég rendesen. Ez még sokáig lesz így, látom, hogy nem fogom tudni feldolgozni a gyászt, már csak azért sem, mert egyedül vagyok. Persze a barátaim mellettem vannak, embertelen, hogy micsoda szeretet vesz körül, ez azért erőt ad, készül az új lemezem, megyek tovább – tekintett a jövőbe a mulatós sztár, akinek a közönség is nagyon sokat segít, a rajongók pontosan tudják, miért párásodik el a szeme egy-egy lírai dal előadása közben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek