Celeb

Közös éjszakázás hozta össze a TV2 sztárjait

Bors

Létrehozva: 2021.06.28.

A két fiatal színész az Elk*rtuk című film forgatásán lett igazi barát.

Forrás: Metropol

Új sztárbarátság született az idei év legjobban várt filmjének, az őszödi beszédet feldolgozó Elk*rtuk című játékfilm forgatásán. Az alkotás két főszereplője, Bánovits Vivianne és Szőke Richárd a film forgatásán találkoztak csak először – írja a Metropol.

Most dolgoztam először együtt, elég friss a kapcsolatunk, de kiváló partnert, melegszívű srác, aki odafigyelt rám. Nagyon jó tanácsot adott nekem, ugyanis sokat forgattunk éjszaka és mindig volt egy holtpont, amikor el akartam aludni. Viccekkel ébresztett fel és így kibírtam a reggelig tartó munkát – mesélte Vivi.

Ricsi Vivi bátyját alakítja a Megafilm 800 millió forintos független produkciójában, aki saját bevallása szerint igazi védelmező tigrisként lát. A jóképű színész a való életben is egy igazi családcentrikus férfi. 

Én vagyok a legidősebb a családunkban és két húgom van. Sokszor van konfliktus, amikor úgy érzik, próbálok túlságosan beleszólni az életükbe, jó bátyóként megóvni őket mindentől – mesélte a színész. 

A Rékát alakító Viviannenek két fiútestvére van.Van egy bátyám és egy öcsém, velük nőttem fel, szóval mindkét oldalról kaptam a megfelelő kiképzést. A munka során sokat tudtam táplálkozni a bátyámmal való kapcsolatommal - mesélte Vivi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek