Celeb

Hoppá! Közel 40 kilóval lett könnyebb Balássy Betti és Varga Feri

Bors

Létrehozva: 2021.06.22.

<font face="Helvetica, serif"><font>Karanténháj </font></font><font face="Helvetica, serif"><font>–</font></font><font face="Helvetica, serif"><font> így hívja a népnyelv </font></font><font face="Helvetica, serif"><font>a járványidőszak kényszerű tétlenségében felszedett kilókat. Balássy Betti és Varga Feri ritka kivétel: a két énekes azzal dicsekedhet, hogy együtt csaknem negyven kilót adott le.</font></font>

Forrás: Saját

Látványos változáson esett át Balássy Betti és Varga Feri. Az egészséges ételeknek és a testmozgásnak hála sokkal karcsúbban fejezték be a karanténidőszakot, mint ahogy elkezdték.
Nincs különleges titkunk, varázsszerünk, csak elhatározás kérdése volt az életmódváltás mondta lapunknak az énekes, akit 2018-ban diagnosztizálták cukorbetegséggel, és ez egy csapásra megváltoztatta a család életét.

Nekem a betegségem miatt kell tartanom a súlyomat és a vércukorszintemet. Úgy gondolom, hogy ez Bettinek is megadta az első lökést.

Az énekes házaspár ekkor állt át a cukormentes és csökkentett szénhidráttartalmú ételekre, valamint a rendszeres testmozgásra. Ez az életmódváltás Ferinél 18 kiló mínuszt eredményezett, Betti akit csak az egészséges női hiúság motivált pedig már több mint húsz kilót fogyott.

Nincs szükség csodadiétára, a cukor- és szénhidrátbevitelre nagyon figyelünk, emellett fontos a testmozgás, Betti például heti háromszor táncol jegyezte meg Feri.

Az énekesnőnek nemcsak férje példája segített a fölös kilókkal folytatott harcban, rengeteg támogatást kapott a közösségi oldalán a rajongóitól is.

Szeretném megköszönni ezt sok kedves bejegyzést és biztatást, amit Tőletek kapok ! Azt hiszem ezt az egészet ezért is érdemes csinálni egy művészembernek ! Hab a tortán, hogy elértem a húsz kilót, amin szintén nagyon sokat dolgoztam!!! Szóval óriási csatakiáltás: juhuhuhúúúúúúúú!, és igyekszem tovább az úton! ( Itt jegyzem meg, nincs benne semmi humbug ,semmi különlegesebb erőfeszítés, csak fegyelem és kitartás.) Köszönöm, köszönöm, köszönöm!” írta közösségi oldalán követőinek Betti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek