Celeb

Még korainak tartom – Súlyos döntést hozott Agárdi Szilvi

Bors

Létrehozva: 2021.06.08.

Agárdi Szilviának nagy a a felelősségtudata.

Forrás: Bors Archív

Agárdi Szilvia nemrég teljesen megvakult, így mindent újra kell tanulnia. A közlekedés, de az otthoni feladatok is nagy kihívást jelentenek számára, ezért hamarosan egy közlekedési tréningen vesz részt.

Ahogy Szilvi mondja, "vakosan" is meg kell tanulnia utazni a buszon és a teljes sötétségben is képesnek kell lennie eljutni bárhová.

Ebben nagy segítségére lenne egy vakvezető kutya, ám az énekesnő a Ripost7-nek elmondta, kevés az esély arra, hogy legyen mellette egy négylábú barát.

„Megfordult a fejemben, hogy legyen vakvezető kutyám, csak az a baj, hogy sokat utazom vidékre fellépni, és nem tenném ki ilyen hosszú utaknak. Nagy segítség lenne, de közben óriási felelősség is. Ha hosszabb útra indulok, nem hagyhatom otthon, mert egy vakvezető kutyának állandóan munkában kell lennie. Muszáj dolgoznia, különben elfelejti a vezényszavakat és ellustul. Persze nem zárkózom el előle, csak még korainak tartom. Nem kizárt, hogy később szeretnék egy kutyatársat, de ez még a jövő zenéje” – mondta az énekesnő.

Ha a teljes interjút szeretné elolvasni, megteheti a ma megjelent Ripost7-ben!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek