Celeb

A rajongóknak is bejön – Újratervezi önmagát Tóth Andi

B. E.

Létrehozva: 2021.05.27.

A rossz idő ellenére is színpadra állt a fővárosi Fröccsteraszon lelkes rajongói előtt az énekesnő. Tóth Andi a pandémia alatt végig reménykedett és gyakorolt. Bízott a visszatérésben.

Tóth Andi a járvány alatt sem hagyta abba a munkát, hiszen folyamatosan dolgozik új lemezén. Mégis, mindennél jobban várta a Pünkösd hétfőt, amikor végre újra színpadra tudott állni a budapesti Deák téren.

Nem jöttek el sokan, de nem is számítottunk nagy tömegekre. A barátaimmal végig imádkoztunk, hogy ne essen az eső, bár személy szerint én már a viharban is felléptem volna.Azt pedig isteni jelnek tekintem, hogy pont fél órával a koncert kezdete előtt állt el, majd fél órával a koncert vége után kezdett el újra esni – mesélte a Bors érdeklődésére Andi a hétfői koncertről, ami szerencséjére pont a korlátozások feloldásának napjára esett. Így már semmi se állíthatta meg abban, hogy másfél év után végre újra a színpadra álljon.

Ez volt a tökéletes visszatérés, újrakezdés. Ferivel, aki gitáron kisért, a pandémia alatt is folyamatosan próbáltunk, hátha eljön a nap, amikor színpadra léphetünk. Másfél éve nem volt akusztikus koncertünk és ez már elmondhatatlanul hiányzott. Jó dolog elmenni a különböző haknikra, de ez az igazi – mondta lelkesen az énekesnő, aki saját elmondása szerint éppen újratervezi önmagát.

Szeretnék egy zenekart, de nem a szó klasszikus értelmében. Elindultam egy elektronikus vonalon, így maximum egy elektronikus dob és egy szinti kéne mellém, de erre még csak idén kezdtem el rápörögni. Most újratervezem magamat, ami szerencsére a jelek szerint a rajongóknak is bejön – fűzte hozzá Andi, akit egyre többször fogunk tudni élőben is látni, ha beindulnak a klubkoncertek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek