Celeb

Pierce Brosnan kiakadt: nem volt hajlandó a nadrágján kívülre venni az alsógatyáját

Bors

2021. május 16. vasárnap 11:00

Sok olyan színész van, aki az anyagiakban képtelen megegyezni a filmkészítőkkel, az alábbi szuper­sztárok azonban valami egészen ófurcsa ok miatt dobtak vissza egy-egy szerepet.

Forrás: UNSPLASH

Tom Cruise okoskodott

Tom Cruise nem olyan színész hírében áll, aki ne szólna bele karakterei megformálásába, így volt ez Ollókezű Edward esetében is. A színész fejébe egyszerűen nem fért bele, hogy Edward hogyan megy el a mosdóba, vagy miként képes ellenni étkezés nélkül évekig. Addig okoskodott, míg inkább Johnny Depp játszotta el a szerepet.

John Travolta szereti, ha szeretik

Többször is kérlelték, ám mindannyiszor nemet mondott a Chicago című film főszerepére John Travolta. Az eredeti forgatókönyvet látva ugyanis azt mondta, „egy rakás nőről szól, akik utálják a férfiakat”, ő pedig nem akarta egy férfigyűlölő filmhez adni a nevét. Richard Gere nem volt ilyen finnyás, így ő lett Billy Flynn.

John Candy-nak ebgondjai adódtak

Ivan Reitman rendező eredetileg John Candynek szánta a Szellemirtók egyik főszerepét. A színésznek azonban homlokegyenest más elképzelése volt a szerepről, mint a rendezőnek: végig német akcentussal akart beszélni az oldalán két német juhászkutyával. Még szerencse, hogy Dan Aykroydnak nem voltak ilyen kívánságai… Eddie Murphy ugyanebben a moziban Winston Zeddemore szerepét játszhatta volna, de azt válaszolta az egész történetre, hogy „Ez elég betegen hangzik.”, így Ernie Hudsoné lett a szerep.

Will Smith máshogy csinálta volna

Quentin Tarantino eredetileg Will Smitht nézte ki a Django elszabadul főszerepére. A színész szerint azonban Djangónak kellett volna megölnie a főgonoszt, Calvin Candie-t, és több romantikát akart vér helyett. Még szerencse, hogy Jamie Foxx tisztában van Tarantino munkásságával, és elvállalta a mozit.

Sean Connery nem értette

Egy árva kukkot sem értett a történetből, ezért még úgy sem vállalta el A Gyűrűk Urában Gandalf szerepét Sean Connery, hogy a pletykák szerint csinos összeget ajánlott neki Peter Jackson rendező. A fehér mágus a világirodalom és a filmtörténet egyik legismertebb karaktere lett, akit a filmvásznon végül sir Ian McKellen brit színész formált meg.

Olvastam a könyvet, a forgatókönyvet, láttam a filmeket is. Még mindig nem értem – nyilatkozta később Connery.

Pierce Brosnannak bajos volt a gatyó

Pierce Brosnan már igen fiatalon beírta magát a filmtörténelembe, ám az egyik legjelentősebb szerepajánlatára nemet mondott. Tim Burton 1989-ben kérte fel Batman szerepére, Brosnan el is vállalta, ám amikor felvette Gotham védelmezőjének kosztümét, inkább lefújta az egészet. Állítólag azt mondta: Aki kívül hordja az alsógatyáját, az nem vehető komolyan. Még szerencse, hogy Michael Keaton nem így gondolta.

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

2 liter a minimum: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég folyadékot

life.hu

Ez a gyönyörű énekesnő Brad Pitt legújabb szerelme: hónapok óta együtt lehetnek - Fotó

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

origo.hu

Viharos széllel törnek be a hózáporok