Celeb

„Nem ez a május lesz, amikor kisimulnak a ráncaink” – Büfékocsikban árul Ördög Nóra

Bors

2021. május 8. szombat 05:20

Ördög Nóra két forgatási időpont között a balatoni kisbolt költöztetésével van elfoglalva, miközben vészesen közeledik az üdülési szezon. A Nánási család addig is egy büfékocsiban várja a vendégeket.

Forrás: Knap Zoltán

Alig néhány napja derült ki, hogy Ördög Nóra lesz a TV2 Totem című show-jának egyetlen műsorvezetője, és a hétvégén máris újabb kihívás elé kell néznie.

Még februárban derült ki, hogy a Nánási család kisboltja, a Nekem a Balaton nem üzemelhet tovább az eddigi formájában. A szomszédsággal való hosszú küzdelem után Nóráék kénytelenek voltak úgy dönteni, hogy elköltöztetik a boltjukat. Ekkor még arról szóltak a hírek, hogy májusban, a szezon kezdetekor bisztróként kinyit az üzlet, de végül másként alakult.

Bár teljes pompájában még nem látogatható az új balatonakarattyai üzlet, mert a kisbolt költöztetése még nem fejeződött be, de büfékocsiként már várja a Balaton szerelmeseit.

– Bár a költözködés még nem fejeződött be, a hétvégétől már food truck formájában várunk mindenkit – újságolta lapunknak Ördög Nóra.

– Ez átmeneti megoldás, ami azért jött létre, mert bár még nyitva van a régi kisbolt, nem szeretnénk, ha nagy tömeg menne oda, így alternatív megoldás mellett döntöttünk. Jobb a békesség, nem szeretnénk, ha a környéket megint elárasztanák az autók.

Nóra reméli, hogy heteken belül kinyithat az új bolt, de addig még rengeteg teendőjük van, miközben kezdődik a Totem forgatása.

Jó lenne júniusban megnyitni a boltot, és nem csak egy food truckkal várni az érdeklődőket, de nem szeretnék naiv lenni, még sok munka vár ránk. Ez az időszak most talán a legkeményebb. Nem ez a május lesz, amikor kisimulnak a ráncaink.

A beszélgetés közben Nóra férje, Nánási Pál egyetértően bólogat. A család a tervei szerint még a nyár legelején kinyitja az új, autóval is sokkal jobban megközelíthető bisztrót, de addig is minden vásárlót szeretettel várnak egy italra, amelyet a leendő bolt előtt kialakított teraszon lehet fogyasztani.

Feladták a harcot

Ördög Nóra februárban jelentette be, hogy a Nekem a Balaton kisboltjukat költöztetni kell. Az eddigi formájában a bolt közel egy éven keresztül működött, de a helyiek megelégelték, hogy nemcsak a nyaralni vágyók, hanem az ország minden pontjáról érkeztek vásárlók Balatonakarattyára kifejezetten Nóráék boltja miatt. Miután a helyiek ellenérzése odáig fajult, hogy a kisboltot tojással dobálták meg éjszaka, a család belátta, hogy a bolt ebben a formájában nem működhet tovább.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A bukott Jakab Péter szétveri a Jobbik maradékát, a tehetetlen új elnök csak nézi

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

mandiner.hu

Nem takarékosságból vetik be a bringás mentőket – Győrfi Pál részleteket is elárult a Mandinernek

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

mandiner.hu

Ezek lesznek az emberiség utolsó szelfijei

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 16.: a Mérleg sorsa jó fordulatot vesz, a Halak rendet tesz a lelkében

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét