Celeb

Exkluzív fotók - Így még biztos nem láttad az Exatlon sztárját!

Bors

Létrehozva: 2021.05.06.

Napok óta egyedüli lányként bizonyít, hozza a pontokat az Exatlonban Halász Vivien. Pedig a kétszeres világkupa győztes karatés nem mindig volt ilyen határozott, még a sportágát is abbahagyta egyszer.

Forrás: TV2

Lánya hatalmas küzdőszelleme büszkeséggel tölti el édesapját, Halász Károlyt, az ötdanos karatemestert. Vivi négyéves már ott téblábolt édesapja nyomában a karate edzéseken, jól is ment neki, de egy év múlva megingott, inkább a kortársaival akart játszani. Kimaradt ugyan egy karatés programból, de úgy döntött folytatja.

A karate mellett döntött, elkezdett vizsgázni, versenyezni, de eleinte nem tudott nyerni

– mesélte a Borsnak hazánk első IKO kyokushinkai ötdanos karatemestere. – Már majdnem felnőtt fejjel lett sikeres, ott kezdett beérni a sok-sok évi befektetett munka. Aztán amikor hat éve egyszer nagyon kikapott, akkor kezdett még keményebben edzeni, 23 évesen kezdett igazán komolyan versenyezni.

Onnantól nem volt megállás, New Yorkba, először negyedik, majd második lett, végül megnyerte az All Americát.

Utána mindent alárendelt a sportnak, csinált olyan KO-kat, hogy mindenki csak lesett

– folytatta Halász Károly. – 2019-re kétszer nyert világkupát, itthon pedig nyolcszoros bajnok volt. De úgy érzem még mindig nincs meg a kellő önbizalma, pedig még nagyon sok van benne. Az Exatlon ezért is jó, látom rajta, ahogy napról-napra erősödik. Apaként annyira tudok érte izgulni a tévé előtt, hogy most már inkább nem is nézem, csak utólag az adásokat. A múltkor ugyanis nyitva hagytam az erkély ajtót, és a szomszédok végighallgatták, ahogy üvöltök a boldogságtól, szurkolok, káromkodok - tette hozzá nevetve.

Történelmet írtak a Bajnokok

Az Exatlon Hungary történetében először 10-0-ra nyert az egyik csapat. A Kihívók szenvedték el a megalázó vereséget. Halász Vivin, Ujvari Iza sérülése miatt extra terhelés van.

Nagyon úgy érzem, hogy a párbaj megerősített, és ott átkattant bennem valami

– árulta el a karate bajnok. – Nagyon sokszor gondolok arra, hogy ha a párbajon sikerült, akkor bármikor képes vagyok a győzelemre, ebből merítek erőt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek