Celeb

Fejtse már meg valaki, mit jelent ez! – Keményen betámadták Tóth Andit

Bors

Létrehozva: 2021.05.29.

Sajnos úgy tűnik, hogy az énekesnő rajongói mellett mindig akad pár hangos kommentelő, aki csak kritizálni tudja.

Hosszú idő után pünkösd hétfőn lépett fel újra Tóth Andi: noha az énekesnő koncertjén nem volt hatalmas tömeg, rajongói örültek, hogy újra élőben láthatják-hallhatják kedvencüket, aki azt is elárulta a Borsnak: most kezdi újratervezni magát, ami a jelek szerint a közönségének is bejön.

Sajnos azonban mindig akadnak kritikus-támadó hangok.

Ne énekelj, csak írd ki a szöveget!

Andi úgy gondolta, szeretné megosztani a koncert egy-egy pillanatát azokkal is, akik nem lehettek ott személyesen hétfőn a fellépésén. Megosztott hát egy részletet az egyik elhangzott dalból – ami bizony nem nyerte el mindenki tetszését.

Mivel épp egy improvizatívabb részt tett közzé, volt, aki elég keményen adta az énekesnő értésére: egyetlen szavát sem érti.

"Jó a szöveg. Csak egy szót sem lehet kb. érteni belőle... "Uzuli áá neciba áá kezdel süllye vakarok élvezni" Fejtse már meg valaki hogy ez mit jelent!– jött a kritika, amire Andi hiába válaszolta, hogy bizony a szám leírásában ott van a dalszöveg is a YouTube-on, egy másik "rajongó" ezen is talált fogást:

"Akkor legközelebb ne énekelj, csak írd le a szöveget, és mi majd elképzeljük ahogy énekled!"

Szerencsére a kommentek többsége azért jóval támogatóbb hangvételű volt, így reméljük, nem szegi Andi kedvét pár kritikusabb sor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek