Celeb

Varnus Xavér Kanadából mesélte el, hogyan lettek jóbarátok Törőcsik Marival – videó

Bors

Létrehozva: 2021.04.19.

A világhírű orgonaművész tengernyi szép emléket köszönhet a Nemzet színészének.

Ahogy a Bors elsőként beszámolt róla, Törőcsik Mari már évekkel ezelőtt leírta, hogy miképp képzeli el a búcsúztatását és azt, hogy utolsó kívánságainak egyike az, hogy miközben utolsó útjára kísérik, Varnus Xavér orgonáljon.

A  Kanadában élő orgonaművész megtiszteltetésnek veszi, hogy őt kérte fel Törőcsik Mari erre a feladatra, és mindent megtesz annak érdekében, hogy teljesíthesse a színésznő kívánságát, ám ez nem lesz egyszerű, hiszen a világjárvány alaposan megnehezíthette a kontinensek közötti utazást.

Mindent meg fogok tenni és bedobom az összes létező kapcsolatomat, protekciómat, hogy teljesítsem a kívánságát. Legyünk őszinték, Mari most már abban a helyzetben van, hogy meg tud várni engem, úgyhogy valamikor meg fogok jönni és biztos fogok játszani a búcsúztatásán

– mondta Xavér az RTL Reggeli című műsorában, majd elmesélte, hogy pontosan hogyan lett ő a legendás színésznő jóbarátja.

Tulajdonképpen örököltem a Marival való barátságot, mert Törőcsik Mari és Garas Dezső az ötvenes évek közepén forgatta a Kölyök című filmet, ami egy abszolút limonádé szocreál filmecske volt. Ebben a filmben volt egy zongorista a háttérben az étteremben, akit úgy hívtak, hogy Varnus Xavér, aki az apukám. A miénk egyfajta családi barátság volt már akkoriban is, amikor megszülettem – mesélte az orgonaművész, aki a videóban azt is elárulta, hogyan tüntette ki a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével Törőcsik Marit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek