Celeb

Takáts Tamás: Kerestem annyi pénzt, hogy nem kell aggódnom, hogy mit eszem!

Kóré Károly

2021. április 15. csütörtök 21:00

Takáts Tamás egy évig élvezte a semmittevést, most már azonban hiányzik neki a mindennapos munka.

Forrás: Knap Zoltán

Takáts Tamás köszöni, jól van. Mindkét oltást megkapta a feleségével együtt, elkerülik a betegségek, és a pénz miatt sincs félnivalója.

– A kínai oltást kaptuk a körzeti orvosnál. Kérhettük volna a Pfizert is, de akkor sorba kellett volna állunk egy idegen helyen, egy oltóközpontban. Én azonban elővigyázatosságból szeretek minél kevesebb felé menni – magyarázta Tamás.

Nem fenyegeti éhhalál

Az előadóművész tudja, hogy a pandémia sok embert mélyen érint, de ő egyelőre kitart.

A Karthago együttes 40 éves évfordulóján kerestem annyi pénzt, hogy nem kell amiatt aggódnom, hogy mit eszem a jövő héten. Mondhatnám azt is, hogy jó az Úr, de az is igaz, hogy a garázskoncertek is sokat segítettek – mondta az énekes a Borsnak, aki azt is bevallotta: mostanában lett túl a semmittevésen.

– Fél-egy évig élveztük, hogy nincs semmi dolgunk, de már kezd unalmassá válni. Az élet is szép lassan beindul, és megtaláljuk a csatornákat. Ma például egy online segélykoncerten veszek részt a Hit Gyülekezete felkérésére. Tudjuk, hogy nem minden család olyan szerencsés, mint mi. Vannak, akik elvesztették a családfőt, vagy a munkahelyet. Nekik segítenünk kell – fogalmazott Tamás.

– Az élet utat nyer magának. Ha lebetonozzák a kertet, a repedéseken keresztül akkor is kinőnek a növények. Isten engem a járvánnyal a helytállásra tanít meg. Nem szabad elvesztenünk a hitünket, és imádkoznunk kell azokért, akik nehéz helyzetbe kerültek. Nekem egyébként fizikai értelemben külön nem szólalt meg a Teremtő, én csak a lelkemre tudok figyelni.

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet