Celeb

Az RTL mesés ajánlatára mondott nemet Majka – Hű maradt a TV2-höz

Bors

2021. április 24. szombat 05:30

Majka döntött, az RTL Klub mesés ajánlatát visszautasítva, meghosszabbította lejárt szerződését a TV2-nél. A csatorna mindvégig számított rá, s bár néhány héttel ezelőtt arról beszélt, hogy fel akar hagyni a tévézéssel, és függetlenségre vágyik, hamarosan új szerepkörben találkozhatnak vele a nézők.

Forrás: Saját

Bár úgy tűnhet, hogy a koronavírus miatt a televíziók háza táján is uborkaszezon van, ám a háttérben kőkemény harc folyik a legnagyobb sztárokért. Olyan versengés, amilyen profi futballklubok között folyik az átigazolási időszakban.

Nemrég kiderült, hogy Majkának lejárt a szerződése a TV2-nél, és tudni lehetett, hogy az RTL Klub örömmel leigazolná a ValóVilág egykori fenegyerekét, aki azóta az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője lett. Lapunk megtudta, hogy a rivális csatorna az elmúlt négy évben háromszor próbálta elcsábítani a rappert, de hiába a mesés ajánlat, Majka hű marad a TV2-höz, náluk folytatja a munkáját.

Szerződése aláírásakor a közismerten Újpest drukker tévés egy lila-fehér mezt is kapott ajándékba, a leigazolás emlékére, és utalva arra, hogy a TV2 csapat tagja.

Csak akkor tudok valamit szívvel-lélekkel csinálni, ha jól érzem magam benne, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket ismerek, akikben megbízom, akikkel szeretek együtt dolgozni. A TV2-nél adottak ezek a körülmények, az elmúlt közel Tizenöt évben sok mindent csináltunk együtt. Csapatjátékos vagyok, és én ezt a csapatot választottam – indokolta döntését Majka a Borsnak.

Néhány hónappal ezelőtt a műsorvezető még arról beszélt, hogy nem akar tovább tévézni, legszívesebben hosszabb pihenőre menne, mert azt érzi, már nem motiválja a műsorvezetés.

Nem akarok tévézni. Az van, hogy az elmúlt években nagyon jól kerestünk, sikeresek voltunk, és megengedhetem magamnak, hogy csak azt vállaljam el, amit én akarok – jelentette ki februárban az akkor koronavírusban szenvedő Majka. – És ehhez az kell, hogy ezeket a feltételeket megteremtsem. Az első és legfontosabb, hogy független legyek. Ez nagyon fontos dolog. Ha innen kimegyek, szeretném tovább csinálni ezt a csatornát, de máshogy. Szeretnék valami olyat csinálni, hogy elmegyek számomra érdekes emberekhez. Komoly, ökörködés, utánanézni, társadalmi témák, bármi. Szeretnék valami olyat, ami független, sokkal kevesebbet fizet, viszont boldogabbá tesz. Ez a legfontosabb az életben – mondta kórházi ágyából jelentkezve a YouTube-csatornáján a rapper.

A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor a Borsnak elárulta, olyan szerepkörben folytatja munkáját a rapper, amelyben eddig még a nézők nem láthatták.

Az elmúlt évek tendenciája azt mutatja, hogy az RTL-től inkább eljönnek, semmint odamennek műsorvezetők. A TV2 képernyős csapata a legerősebb az országban, az elmúlt években olyan sztárok csatlakoztak hozzánk, mint Ördög Nóra, Stohl András és legutóbb Kiss Ramóna – mondta el a programigazgató, aki egyelőre arról nem rántotta le a leplet, melyik műsorban láthatjuk legközelebb Majkát.

A TV2 legnépszerűbb műsorait vezethette

Majka 2010-ben szerződött a TV2-höz. Azonnakl jelentős feladatot kapott, az Ezek megőrültek! című show házigazdájaként láthattuk először. 2011-ben és 2016-ban Liptai Claudia oldalán A nagy duettet vezette, 2013-ban a Sztárban sztár zsűritagjaként bírálta a versenyzők teljesítményét. 2014-ben és 2015-ben a Rising Star tehetségkutató, 2016-ban pedig a Star Academy házigazdájaként láthattuk Ördög Nórával. 2017-től – több évadon át – kvízműsorban is megmutatta tehetségét, az 50 Milliós Játszma házigazdájaként, 2018-től pedig az igen népszerű, Bezár a bazár!-ban Tillával közösen szórakoztatta a nézőket.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Arcod, amikor a baloldal miniszterelnök-jelöltje doktorrá avat (videó)

borsonline.hu

Ájultra erőszakolták a 3 gyermekes édesanyát, borzalmas, ki művelte ezt vele

she.life.hu

Másfél éve nincs pasim. Mégis, hogyan kaphattam hüvelygombát?

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken + videó

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Pusztulásra ítéltek egy hálóba gabalyodott hosszúszárnyú bálnát

origo.hu

Szijjártó Péter: Az erős, nemzeti alapon álló élelmiszeripar nagyban befolyásolja egy ország erejét

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

vg.hu

Ezekben a városokban emelkedett a koronavírus örökítőanyagának mennyisége

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó